Od jutra ma być ładnie. Rabatka to za dużo powiedziane - obwódka na żurawki. To jest przed tymi buksami - nie mam zdjęcia tego fragmentu rabaty z frontu bo mnie drażni i ciągle coś brakuje.
Zrobie, jak radzisz.Nasionka zbiorę
Ogród masz piękny I ataki bogaty w rożne rośliny.
Aż trudno wszystkie wymieniać.Ale z przyjemnością po nin pospacerowałam po nim, pooglądam ciekawe zestawienia.
Jestem, nie da się ukryć
Ta dalia jest najciemniejsza z wszystkich ciemnych, które mam, kolor trudny do uchwycenia, w ub. roku rosła w jeżówkach ( s. 448) i gdzieś tam dalej usiłowałam złapać jej właścwy odcień Piękne ma liście, ciemne z metalicznym nalotem.
dla odmiany
Dziękuję i również pozdrawiam
To takie miłe spotkania,żywe,I rozmowy
Ummm w pamięci bardzo zapisane.I zupełnie inaczej już odbiera sie tą osobę, watek, ogród
Hej Moniś. Tarasowa zdecydowanie mężnieje. Powiedz co to jest na pierwszym planie o srebrnych liściach?
Zestawienie białej jeżówki z niebieską perowskią po prostu mega piękne. Zrobię sobie takie samo połączenie jak już wreszcie będę robić tę moją jedyną słoneczną rabatę.
Amfora żeliwna, większość dodatków to stare okazjonalne giełdowe nabytki, jeszcze przed O. Zmieniają się tylko czasem aranżacje, wg. potrzeb Może w necie jednak coś trafisz? Przez ostatni dłuższy czas nic nie kupowałam, ale chyba znów zacznę na giełdę zaglądać.
Wiola, ja też mam Buchananii Rozrosły się bardzo a zaczynałam od 1 i siewek już też się dorobiłam
U mnie też są białe jeżówki w trzmielinach z 1 pomyloną w kolorze różowym
Ale już czeka na posadzenie biała, może jutro bez deszczu będzie i uda się dosadzić.