Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:32, 10 lip 2013

Do góry
Danusiu jak juz zaglądasz to chciałam zapytać i o rade prosić: jak bierzecie się za ogród i robisz rabate to jak przygotowujecie teren pod nasadzenia wg kolejności? i co robicie żeby odchwaścic miejsce pod przyszłe nasadzenia? ja walcze z perzem ale to syzyfowa praca i zabiera mi strasznie duzo czasu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:10, 10 lip 2013

Do góry
Danusiu - jak to miłe że znów zajrzałaś Nawet sobie dzis myslałam:szkoda, że szefowa nie wpadnie , nie pochwali.

a tu prosze taka niespodzianka i takie miłe słowa. Ciesze się że sie podoba.

Przemyslę te propozycje ale ogólnie wiadomo że kocham magnoliowy projekt ślepo więc ze zmianami ciężko. hihihihi tak juz mam że jak kocham to na zabój
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:07, 10 lip 2013

Do góry
Rere, Martuś - nie liczyc kilometrów tylko wpadać. we wtorek ma przyjechac tirem pierwsza partia traw.Bądzcie na 7:10.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:05, 10 lip 2013

Do góry
Magnolia - wracaj proszę do starego avatarka.tak go lubiłam.
Walczę z ogrodem :) 17:02, 10 lip 2013

Do góry
Mirela ja myslę sobie abyś wykopała ze dwa buki z różnych miejsc i dała tu fotki korzeni., moze odbija jeszcze ich nie skresslaj. mój grab tez miał za morko zrzucił liście całkiem i Magnolia poradziła abym dała mu czas do przyszłej wisny i zobaczyła czy odbije. Przemyśl to kochana długonoga szczuplutka czarnulko
Ogród do kwadratu 17:00, 10 lip 2013

Do góry
Kocham to miejsce
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:56, 10 lip 2013

Do góry
Ło pierona skąd te zachwyty??

Czekajta cofne się i zerknę raz jeszcze.Wróciłam z orki.Walcze z tym cholernym perzeem no i dzidzia wstała
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:03, 10 lip 2013

Do góry
A teraz przepraszam ale idę tyrać.

ps. lecąc po schodach z aparatrem aby wam zgrać szybko fotki zachaczywszy zdarłąm sobie paznokieć

W sumie nie szkodzi i tak był czarny.(z ziemi).
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:01, 10 lip 2013

Do góry
Dziewczynki bardzo bardzo Wam dziękuję. Że jesteście i że wspieracie.

Gurpa trzymająca : o tak straszny ze mnie uparciuch hihihihihihi.Papryczek nie będzie : brak papryczek i brak czasu. Uparłam się że walczę z ogrodem ile się da.

Gabiony będą wypełnione chyab łupkiem granitowym ciągle szukam i wyceniam bo u nas kiepsko z tym.

Magnolio – jeśli zauważysz że cos sadze nie tak lub mogłabym lepiej to proszę w miarę jak czas Ci pozwoli koryguj mnie a zaraz poprawię.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:56, 10 lip 2013

Do góry
Jeszcze Was ponudzę:

Jak dojdzie trawa narmalna to donica dopiero wylezie, będzie się ładnie prezentowaął na tle zielonej murawy.Ale to pewnie przyszły rok.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:54, 10 lip 2013

Do góry
Tu są te od smala które miały być rozplenicą japońska a co to jest to nie wiadomo. Musze podumac co z tym zrobić, docelowo tu nie zostaną.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:52, 10 lip 2013

Do góry
Najpierw fotki z dzisiejszego zapyspywania, ja i mama czas pracy: 4 godziny, taczek srylion

co miałam z projektu to wsadziłam reszta do kupienia.

ps. donica jeszcze wymaga kosmetyki ale na razie czasu brak.trzeba wyciąć wystającą piankę, poczyścić rozpuszczalniekim itp.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:18, 10 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Dokumentacja skoro nie przeszkadza Wam mój bajzel:

Wróciła brama mojego M. z ocynkowni:

widac tez gabiony robty mojego m.

Ten np. przy tarasie:

Buksiki zaraz po strzyżeniu:

Brak im tylko dywanu, ale w przyszłym tygodniu zamwiam trawy więc zrobi się ładniej.

Traw będzie ok 250 sztuk więc kto żyw przyjażdza do mnie na sadzenie.
Przyjmuję zapisy, zapraszam

Brama i gabiony super..... i widzisz znowu mam ochote na gabionowe ogrodzenie .........

ło matulu 250 traw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:56, 10 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Meldunek z pola walki

Meldunek nr 2 jest taki, że mam dość co wieczór padam na pysk, boli mn0ei każda kosteczka i każy mięsień, w międzyczasie też wmiatam piasek w szpary nowo wybrukowanych 200 m2 podjazdu, bawię ząbkującą dziewczynę, obrabiam dom i męża, księguję, liczę, sprzątam, piorę, padam na pysk i znów wstaje przytulam sie do taczki, do łopaty, góra paskubnej ziemi do wywózki rosnie, i tak padam na pysk!

Ja Cię przytulam do siebie
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:38, 10 lip 2013

Do góry
Asiu, fotki sprzed tygodnia, więc mało aktualne Ale chyba nic się nie stanie - mam taką nadzieję nic mi nie padnie
Malkul - ja z tych wakacji wrócę chyba parę kilo cięższa, bo jedzenie przepyszne, najeść się nie mogę Mleko i jajka mamy od sąsiadów, warzywa z ogródka, mniam

Marzenko, odmachuję, jeszcze tylko parę dni buu i do końca roku kicha :/

Mireczko, no zobaczymy na wiosne, jeśli nie wzejdą to się zdenerwuję :/

Miłego dnia wszystkim!
Ogród u stóp klasztoru 23:16, 09 lip 2013

Do góry
Agnieszka -------wyglądacie zjawiskowo , piękne i rasowe ogrodniczki .

klamandyna ---takie podejście to lubię . siup i w drogę . zapraszam

Kindzia ----- te kolory rożne i różniste u mnie , bo ja nie umiem określić które kolory w różach podobają mi się bardziej i dlatego mam co mam ....

Ewka ----myślę że wszędzie będziemy siedzieć ...i na trawie też .

Sebek----trampki ? najlepiej boso

Jasiu ---- na ławeczce siadaj i rozmaż się w ciszy przy szumie strumyka

Anita ---- w photo shopie wszystko piękne , troszkę gorzej w realu
Krysiu ---- wypieszczony to zdecydowanie za duże słowo.

Madżen ----- po ptokach . trawa już pomalowana .

Malkul ----- ale sobie nagrabiłam tym czerwonym pudełkiem .
Ogród u stóp klasztoru 23:00, 09 lip 2013

Do góry
Alinko pracusiu - życze Wam cudownego spotkania i oby wszytsko sie udało Pozdrawiam cię kobietko z czerwonym pudełkiem
Kubusiowo II 22:59, 09 lip 2013

Do góry
Gosiu -ależ Ci warzywka obrodziły.Super.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:56, 09 lip 2013

Do góry
Bogda - wszędzie syf tylko skrzętnie ukrywam coby o zawał Was nie przyprawić, serio serio.

Gabi- gabiony sa fajne, ja lubię, dzis jeździałam za łupkiem granitowym i doopa.

Lukas - roboty kupa, zakasałam rękawy po tym jak zdałam sobie sprawę że na M w tych sprawach nie mam co liczyć, i po tym jak zobaczyłam że Bogda, która ciągle marudzi (Bogda mam nadzieję że mnie sie usmiejesz a nie obrazisz) zakasała rękawy i zaiwania sama i Syla kiedys również zaiwaniała a teraz ma pięknie i cudnie.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:52, 09 lip 2013

Do góry
magnolia napisał(a)
jak dojadę do szkółki gdzie widziałam varelki, sprawdze cenę- w zeszłym roku chyba je widziałam po 40 zł,śliczne.
Mogłam coś pomieszać.

ja Ciebie też...

Raczej nie pomieszałaś, tam gdzie kupowałm buszpany facet miał mopsy sliczne spore w cenie 40zł. Niestety varelek nie miał Musze szukać u Kapiasa pytałam też nie mają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies