Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 22:18, 09 lip 2013

Marzenko – gratuluję nowego wątku , to ja oglądam Wasze zmiany i transformacje ku pokrzepieniu serca. Nienawidzę tego naszego syfku, ale jak patrzyłam u Was to i dla nas jest nadzieja..

Madzia- ty mnie pocieszaj, potrzebowałam tych ciepłych słów. Pyskaczu no no!

Regli – czekam na czas kiedy usiądę, położę się, pogram, posłucha, powącham, podotykam itd. Dzięki że zaglądasz i trzymasz kciuki.
Lukas 22:26, 09 lip 2013

Roboty w brud i nie dziwię się, że nie masz siły. Jedynym pocieszeniem może być fakt, że ogród będzie ładny i piękny, a to co już widzimy zapowiada się wspaniale
Gabrysia_ 22:33, 09 lip 2013

Gosia...ja też zasypywałam dzisiaj kostkę piaskiem i wmiatałam.
Witaj w kamieniołomie,u mnie jutro powtórka z rozrywki...i pojutrze i....
Ooo...gabiony będą,ja też planuję eMa wkręcić w robotę jak już wybrukujemy placyk
Buziam
magnolia 22:46, 09 lip 2013

jak dojadę do szkółki gdzie widziałam varelki, sprawdze cenę- w zeszłym roku chyba je widziałam po 40 zł,śliczne.
Mogłam coś pomieszać.

ja Ciebie też...
Matka 22:47, 09 lip 2013

przygramoliłam się ten SYF obejrzeć!i gdzie un????toż to piknoty się pojawiająto dlatego właśnie ja swojej mordęgi nie pokazuję
malkul 22:50, 09 lip 2013

Brudna jeszcze i brak opaski przy domu ale kiedys wszytsko dojdzie, brak jeszcze varelek i stipa to samowolka (nie było w projekcie ale chyab Magnolia mi wybaczy)
malkul 22:52, 09 lip 2013

magnolia napisał(a)
jak dojadę do szkółki gdzie widziałam varelki, sprawdze cenę- w zeszłym roku chyba je widziałam po 40 zł,śliczne.
Mogłam coś pomieszać.

ja Ciebie też...

Raczej nie pomieszałaś, tam gdzie kupowałm buszpany facet miał mopsy sliczne spore w cenie 40zł. Niestety varelek nie miał Musze szukać u Kapiasa pytałam też nie mają
malkul 22:56, 09 lip 2013

Bogda - wszędzie syf tylko skrzętnie ukrywam coby o zawał Was nie przyprawić, serio serio.

Gabi- gabiony sa fajne, ja lubię, dzis jeździałam za łupkiem granitowym i doopa.

Lukas - roboty kupa, zakasałam rękawy po tym jak zdałam sobie sprawę że na M w tych sprawach nie mam co liczyć, i po tym jak zobaczyłam że Bogda, która ciągle marudzi (Bogda mam nadzieję że mnie sie usmiejesz a nie obrazisz) zakasała rękawy i zaiwania sama i Syla kiedys również zaiwaniała a teraz ma pięknie i cudnie.
Gabrysia_ 23:01, 09 lip 2013

Gosia...małe varellki też tam były...ale czemu nie mam fotki?
Jeśli mnie pamięć nie myli to kosztowały 48 , albo 60 zł.
polinka 06:55, 10 lip 2013

Lukas - roboty kupa, zakasałam rękawy po tym jak zdałam sobie sprawę że na M w tych sprawach nie mam co liczyć, i po tym jak zobaczyłam że Bogda, która ciągle marudzi (Bogda mam nadzieję że mnie sie usmiejesz a nie obrazisz) zakasała rękawy i zaiwania sama i Syla kiedys również zaiwaniała a teraz ma pięknie i cudnie.

Pracowite z Was dziewczynki ale kiedyś u każdej będzie pięknie i cudownie. I jeszcze jaka satysfakcja z własnoręcznie wykonanego ogrodu
Pozdrawiam porannie