Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 17:10, 10 lip 2013

Danusiu - jak to miłe że znów zajrzałaś Nawet sobie dzis myslałam:szkoda, że szefowa nie wpadnie , nie pochwali.

a tu prosze taka niespodzianka i takie miłe słowa. Ciesze się że sie podoba.

Przemyslę te propozycje ale ogólnie wiadomo że kocham magnoliowy projekt ślepo więc ze zmianami ciężko. hihihihi tak juz mam że jak kocham to na zabój
malkul 17:32, 10 lip 2013

Danusiu jak juz zaglądasz to chciałam zapytać i o rade prosić: jak bierzecie się za ogród i robisz rabate to jak przygotowujecie teren pod nasadzenia wg kolejności? i co robicie żeby odchwaścic miejsce pod przyszłe nasadzenia? ja walcze z perzem ale to syzyfowa praca i zabiera mi strasznie duzo czasu
malkul 17:33, 10 lip 2013

Kolejne pytanie: sprawa tak : mam czosnki ozdobne, które sadziłam jesienia jako cebule w tzw. przedszkolu teraz musze to wsadzić w docelowoe miejsca na rabatach i nie wiem czy mogę teraz czy dopiero na jesień?
magnolia 17:45, 10 lip 2013

malkul napisał(a)
Kolejne pytanie: sprawa tak : mam czosnki ozdobne, które sadziłam jesienia jako cebule w tzw. przedszkolu teraz musze to wsadzić w docelowoe miejsca na rabatach i nie wiem czy mogę teraz czy dopiero na jesień?

mało masz roboty?- niech siedzą w przedszkolu aż stracą całkiem liście, albo do jesieni.

Wracać do starego avatarka?- za kilka dni, teraz mam fazę 'na ciemno' Co prawda krzywy nos tu widać, ale wydaje się ostry, a jest miękki jak smoczek ( tak mówią dzieci)

We wtorek?- nie mogę, kurczaki.
17:47, 10 lip 2013
Gosia, czemu nie masz avatarka?? Zgłaszam veto!!! I Zbieram podpisy na petycje o avatarka !!!! Jestem pierwsza na liście
magnolia 17:50, 10 lip 2013

właśnie!- ona śliczna jak obrazek i nie ma avatarka!
i głos warto dołączyć, bo działający na zmysły jest.
Składam podpis pod petycją.

( Chyba mi znowu dogrzało, piszę trzy po trzy...)
17:55, 10 lip 2013
magnolia napisał(a)
właśnie!- ona śliczna jak obrazek i nie ma avatarka!
i głos warto dołączyć, bo działający na zmysły jest.
Składam podpis pod petycją.

( Chyba mi znowu dogrzało, piszę trzy po trzy...)

Tak, to mamy już dwa a w demokracji to już coś znaczy!! Dwa podpisy pod petycją o avatarka Gosi!!!!!
Sebek 18:51, 10 lip 2013

Przepiękna ta donica - doczytałem o trawach - i ich szokującej ilości Będzie się działo
Topola 20:29, 10 lip 2013

...no i mój ulubiony kolor - szary. Super.
21:24, 10 lip 2013
Jak nie dasz avatarka to siem nie odzywam do Ciem a ja strasznie uparta jestem I w swoim wątku też milczem uparcie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies