ja ostatnio zauważyłam że oświetlenia nad wejściem nie mam, tak się do tej żarówki przyzwyczaiłam ze mi już dawno przeszkadzać przestała (trzy lata jak mieszkamy minęło 19 października) nasi nowi sąsiedzi robią takie panele drewnopodobne na elewacji, strasznie mi się podobają i żałuje strasznie że takich nie mam, a chciała bym mieć
fantastyczny temat wszystko zostało już powiedziane też uważam że projekt indywidualny ma swoje zalety i jest to mały procent w całości budowy a dopasowanie i spełnienei marzen ma swoją wartość tak jak z projektem wnętrz..oszczędzanie na początku to wydawanie na przeróbki później...nie mniej...sa takie projekty które można pozmieniać bez wydawania na projekt indywidualny....który...jak nie byłby cudowny i jak by nam się komfortowo mieszkało...to i tak po paru latach się znudzi i będziemy wzdychać do innego
moje umbry się jeszcze trzymają ale zżółknąć zamiast karmazynowieć zaczynają...z 5 rodzajów drzew jakie mam tylko grusze są całkiem zielone jeszcze ale wzeszłym roku tez były ostatnie
mówisz ze nie beęda pasować? hmmm jeśli tylko nie będą jedne w zimnje tonacji a drugie ciełej to powinno być ok
byle tylko nie padało w sobote....bo to jedyna moja wolna sobota...
Van Eijki są zachwycajace, u mnie jeszcze żaden tulipan tamtych nie pobił - a miałem ich już mnóstwo
Do tych Purple Prince mogą nie do końca pasować, ale w tej masie zachwyca Cię Jestem tego pewien!
Co do sadzenia - przy luzie na rabatach 3-4 godzinki i z głowy będziesz je miała Ja sądzę pod innymi roślinami, ale w tym roku szybciorem się uwinalem