No i nie dowiedziałam sie które kupowac bo obydwie sie podobają ale jednak itohy w uprawie łatwiutkie a drzewiaste jak sie uda, chyba warto zapłacic za itohy.
Takie juz mam:
U nas afrykańskie upały, nie idzie wysiedzieć, do Doni miałam jechać rowerem ale nie dam rady w taki upał, Paulina mnie zawiezie.
A ta róża nie pamiętam nazwy, kupiona kilka lat w Castoramie, znajdę potem nazwę.
Wszystkie rośliny wymęczone, nie mówiąc o trawnikach, schnie wszystko, wieczorem trzeba lać.To końcówka maja, a co będzie w czerwcu, lipcu?
Na przedostatnim poziomie znalazło się nawet miejsce na małą winniczkę, gdzie bardzo przyjemnie przy kieliszku wina (ja niestety prowadziłam) gawędziliśmy z gospodarzem
Dziewczyny mam głupie pytanie . Moje niektóre buksy są mocno wyszczuplone dołem (efekt posiadania psów niestety) i wyglądają mniej więcej jak zielona figura. Chcę żeby były docelowo takie jak czerwona. Czy mam skracać dolne przyrosty ? Pozabezpieczałam krzaczki co by psy nie miały jak siknąć i liczę ,że wyprowadzę je w końcu.
Bukszpany już fajne. A ten co się na fotkę załapał był marny od początku a teraz zauważyłam że z tej jednej strony brakuje mu po prostu ziemi. Dosypię i za rok się odrodzi.