Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem 23:15, 03 sty 2014

Do góry
Siem wygłupia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 23:15, 03 sty 2014

Do góry
Co tu taka cisza? Net Wam odcięło?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:14, 03 sty 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

rany ... zabijecie mnie ale mi się to skojarzyło z pewną formacją w charakterystycznych krawatach ... obiecuje już dziś nic ... ale to nic nie kojarzyć ... ja sobie poczytam ... potem zasnę i pośnię o czerwonych podeszwach ))) ...

Lub śnij o manolo.....
A miało być tak pięknie.... 22:35, 03 sty 2014

Do góry
Rench napisał(a)
Pszczółko,termy mają być jeśli narty nie wypalą
Przynajmniej ja tak zrozumiałam

Dlaczego zamiast? I narty i termy bendom i cytrynówka wieczorem
Ogród z platanem. 22:34, 03 sty 2014

Do góry
Brrrr zimno u Ciebie na fotkach a umnie prawiewiosna....
Ogród Dominiki 22:33, 03 sty 2014

Do góry
Mimo źe nie lubię sushi to się oblizałam
Ogród cioci 22:31, 03 sty 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Gocha, a co Ty tam chcesz zmieniać, bo chyba nie w temacie jestem?

Ps
Sylwester był udany?

Rabatę pod domem, ale co zamierza sadzić nie wiem
Ogród u stóp klasztoru 22:29, 03 sty 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Agnieszko szkoda gadać przyszła sesja studencka ,dzieci mnie od świąt nie opuszczają i ostał mi się ino tablet . brrrrrrrr ladaco , ręka mi cierpnie, kark sztywnieje i mam mroczkki na oczach .
Nie dla mnie te tablety .fotki czekają na lepsze dni........buziak

Zapalenia stawu od tego dostałam....
Ogród w skali mikro :) 22:25, 03 sty 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Nie chcę teraz kopac i sprawdzac bo może jeszcze zima byc a korzonki jeśli sa to małe i drobne więc trzeba poczekac do wiosny.

Z góry przepraszam za psucie nastroju... Takie kłącze może kilka lat nie kwitnać.... Dlatego radzę kupować magnolie wyłącznie z wytwozronymi pąkami kwaitowymi. Chyba że w cudownym mikroklimacie Bogdzi juz takie maluchy kwitną???
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:17, 03 sty 2014

Do góry
Jak ja lubię te twoje wspomnienia ogrodowe
Rododendronowy ogród II. 22:12, 03 sty 2014

Do góry
Na smuteczki najlepsze wygibaski lub narty Uciekam już bo mnie Bogdzia za te herezje wygoni
Ogród z łezką 21:55, 03 sty 2014

Do góry
Kasiu magnolię możesz delikatnie prostować przywiązując sznurkiem do płotu - najlepiej cienkim bawełnianym w kolorze zielonym - piszę cienkim aby przy silnych wiatrach zerwało sznurek a nie magnolię..... Sznurek oczywiście przywiązany do opaski, ktora nie zrani kory magnoli.
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:51, 03 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Gabrielo... wspomnieniowe i wyszperane przez Mirę

Wyszperałam na stronie zabawnekartki.pl moje motto na dziś Bardzo mi sie podoba ..

Adekwatne
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:46, 03 sty 2014

Do góry
Ania u mnie 100% wiosna, dzisiaj pełne słonce i +9... Ja bym odkryła róże.....
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:39, 03 sty 2014

Do góry
Onie znam Białki i zwyczajów z instruktorami ale zwykle na stoku można wynająć w budce instruktora ale myslę, że najlepiej to załatwić już w piątek .

Wynajem sprzętu nigdy i nigdzie nie jest problemem, wręcz wszędzie jest nadpopyt. Spodnie.... Hm tu może być problem.... Myślę, ze lepiej poszukać w TKMax lub secondhandzie... Bo nie widziałam aby byly wypożyczalnie ciuchów.... A kupienie w Białce będzie co najmniej 50% droższe niż w Wraszawie. GabiK podobno w lidlu są wyprzedaże ciuchów narciarskich. Takie spodnie się przydadzą nawet na sanki lub łyżwy
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:34, 03 sty 2014

Do góry
Ania jeśli pogoda dopisze to mogę wziąc urlop i wyjechać rano w piątek. Dowiem się co na to Noemi i gabisia.
Jeśli nie to będziemy wieczorem ale nie w nocy.

Możemy nocne jazdy zaliczyć widze że jeszcze jeżdzą.
Makowo na Kociewiu 20:11, 03 sty 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Kasiu bonica ... jednak ona ma to coś co każe na nią zwrócić uwagę ...zwykła bonica ... no toż tak jakby napisać "pospolita księżniczka" ))) ... koniecznie muszę w tym roku ją zameldować u siebie ...

gdybym nie miała dziś wolnego i nie zasiadła w Makowie czy miałabym szansę poznać najpiękniejszą historię o jeżu ? ... Kasiu on powinien mieć imię jest chyba już honorowym obywatelem Waszego gniazdka ... bo wierzę, że jeżyk został ... zrezygnować z tego super nowatorskiego domku to była by nieroztropność ...
nie poznałabym też kocurków ... w przeciwieństwie do Małej Mi mnie oczarował ten kreujący się na arystokratę ... cóż za gracja w ułożeniu łap ... fiu fiu ...
nowa rabata poczochrana jak należy trafkami ... piętnastoletnie bukszpany ... sadzenie cebulek z Agatką (bardzo do Ciebie podobna ) i jej występ ... wszystko to i to czego nie wymieniłam to pigułka wrażeń ... ochłonęłam dopiero na molo ...

Izuś Madżenka o Bonice nie za dobrze mówi a ja ją kofam bo wybacza wszystkie braki w pielęgnacji i kwitnie jak gupia do momentu, kiedy ja ostro zmrozi
Jeżu to imię - walka o niego trwała długo i nie była pozbawiona dramatycznych zwrotów ...strasznie martwiłam się kiedy nie jadł i kiedy demolował swoje mieszkania ....a ja latałam po sklepach AGD aby dostać nowe mieszkanie dla szalonego.....niestety dom hibernacyjny nie przypadł Jeżu do gustu i opuścił Makowo jednak wierzę, że brak zimy (na razie) i jego wola bycia sprawia, że cieszy się życiem
Koty - uwielbiam i dobrze, że nie wiedzą, że każdy, który by tu trafił zostałby na zawsze traktowany jak król

Agatka i ja to dobrana para ogrodników ...nie jestem taką prawdziwą babcią myślę, jestem raczej bratnią duszą ale też surowym krytykiem jeśli chodzi o postępowanie z naturą i poszanowaniem dla zwierząt itd....niedobra babcia natura ....

I molo ...kofam Śopot, Trójmiasto ....i cieszę się, że tak pięknie się prezentują wszystkie jego miasta Mają klimat i są piękne, i każde w swoim rodzaju ....Gdańsk, pachnący historią, pięknymi uliczkami, i jednocześnie z morskim charakterem, Sopot - uzdrowisko, kurort, historia i wielka luksusowa marina w jednym. Gdynia mariaż PRLowskiej myśli architektonicznej z niewypalnym glutem tawer i z niesamowitą energią młodzieży i ludzi tworzących to miasto...a w tym wszystkim tawerny, dobre bary, muzyka i mlodośc żeglarzy, pięknych dziewczyn, itd...
ale i tak najważniejsze wrażenie na teraz to Iza Konstancja, która przeczytała Makowo ...toż toszoook
zszokowana makówka dziękuje , ,

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 00:36, 03 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzisiaj zadzwoniłem do Mąków i zaliczki nie chcieli - dopiero przy odbiorze. Dowiedziałem się, że pokoje są trzymane dla nas, ale zrozumiałem również, że nie są podzielone??? Będziemy uzgadniać na miejscu Chciałem się dopytać o której w sobotę zaczynamy, bo nie wiem kiedy z domu wyjechać

Ja będę od piątku. Może o 10?
Ogród do kwadratu 00:35, 03 sty 2014

Do góry
Super, źe wrócił. W Sylawetra pieski czasem ze strachu i emocji uciekają gdzie pieprz rośnie... Znajomych chiwawa zniknął na pół dnia a było to w mroźną zime... Tylko na chwilę ktoś z gości drzwi zewnętrzne otworzył po pólnocy...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:31, 03 sty 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)

Marzenko, oby nas to w 2014 roku ominelo

Oj taK!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies