Zasiadłszy w końcu spokojnie ja uzbrojona w pampersa a monitor w wycieraczki mogłam lekturze się oddać, zbytnio płynami wypływającymi się nie rozpraszając.
Po onej chciałam:
Po pierwsze z okazji wchodzenia w Nowy Rok życzyć CI wszystkiego co tylko chcesz używając słów moich poprzedników bo nic lepszego, piękniejszego, mądrzejszego nie zdolnam wymyślić. Pragnę przeto aby te wszystkie życzenia po wielokroć spełniły się w całej swojej rozciągłości.
Po drugie choinka, girlanda, wianki, półka, te wszystkie cudeńka na niej ..to magiczne, klimatyczne cacka a w dodatku smakowicie pokazane...
Po trzecie co zrobiłaś takiego, że poczułam smak makowca od Anuli?
Po czwarte w szpilkach, Konstancjo, w kapeluszu, w pelerynie z lampek z sekretarzykiem i sekretarzem ze wszystkimi atrybutami jak na królową powieści (w 12 rozdziałach wydanej) przystało osobiście do Starogardu zapraszam by w Empiku bo takowy na Kociewiu posiadamy Cię na turne powitać

Oczywiście ja jako prezes fanklubu kociewskiego Konstancji z należytymi honorami to zrobię czego już teraz możesz być pewna

Tylko królowo zacznij proszę, zacznij pisać !!!!

Po piąte i po szóste i ...pisałabym dalej ale zdecydowanie wolę czytać a i pampersy z gumy nie są
ściskam baardzo mocno na więcej czekając