Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Bukla 16:11, 03 sty 2014

Wow Imponujący widok Pewnie zostaniesz zmiażdżona pytaniami o przepis i zacznie się ode mnie więc proszę w wolnej chwili skrobnąć instrukcję wykonania
Bukla 17:16, 03 sty 2014

Domi napisał(a)

Dziękuję za życzenia Wzajemnie! Może najprościej będzie jak założysz swój wątek w dziale "Projektowanie": wkleisz zdjęcia tego, co masz już zrobione, napiszesz co chciałabyś mieć w ogrodzie i będziemy Ci doradzać?

Ze zdjęciami jest póki co problem bo nie ma mnie w PL a poza tym nie ma tam co fotografować bo na razie działka została obsadzona tujami. Rabaty mają być dopiero tworzone. Jakiś plan działki musiałabym stworzyć

Jeśli proponujesz swoją cenną pomoc to obiecuję, że się do tego zabiorę
Może ktoś jeszcze pomoże
mira 19:48, 03 sty 2014

plany ogrodnicze świetne a sushi też niczego sobie hehe
Madzenka 22:33, 03 sty 2014

Mimo źe nie lubię sushi to się oblizałam
Nikita 14:29, 04 sty 2014

Nieśmiało zajrzałam do twojego ogródka i ...oniemiałam z zachwytu. Nawet nie wiem co napisać, żeby nie powtarzać i nie kopiować opinii innych. Już wszystko chyba zostało powiedziane na temat twojego ogrodu. Nawet Marzena2007 już kiedyś napisała, że brak określeń w Słowniku Języka Polskiego na wyrażenie achów i ochów. Może trzeba zajrzeć do Słownika Wyrazów Obcych... Mam, już wiem, tak chyba jeszcze nikt nie określił twojego ogrodu – on jest po prostu PODNIECAJĄCY. Każdy kto obejrzał ten ogród musi przyznać, że stwierdził u siebie niezwykłe pobudzenie, przyśpieszone bicie serca i podwyższone stężenie adrenaliny we krwi. Po za tym te zalotne wiosenne kwiaty, kokieteryjne trawy, uwodzicielskie iglaki, zmysłowe bukszpany… to przecież czysta erotyka…
Ale pojechałam…aż sama jestem w szoku… Będę odwiedzać twój seksowny ogród. Hi hi hi. Pozdrawiam cieplutko.
makkasia 22:45, 04 sty 2014

Domi przyszłam złożyć noworoczne życzenia abyś w zdrowiu i pomyślności cieszyła się każdym jego dniem . Niech Ci wszystkie plany i marzenia spełnią się w tym roku w 100 %.

Jestem z Madżenką w koalicji, i też postuluję o wizytówkę

Kurcze mam ślinotok od tego Twojego sushi

Jestem tutaj "zawsze" choć nie widzisz moich zachwytów nad Twoim seksi (dobre określenie) ogrodem to zapewniam Cię, że jestem w permanentnym zachwycie i w niedosycie ciągłym bo mi wciąż mało....
ściskam
ana_art 22:55, 04 sty 2014

a ja sushi uwiebiam przygotowałaś przyjęcie dla kilku osób
gierczusia 23:08, 04 sty 2014

Seksi ogród i permanentny zachyt bardzo mi się pdobają .....
gierczusia 23:09, 04 sty 2014

Domi ... Może u mnie organizujesz warsztaty z suszingowania ??... Co Ty na to ???... Oferta jest serio

Buziam
Enya73 08:44, 05 sty 2014

Sushi mniam A wiesz, że dziś imieniny Dominiki i Marty? Nie wiem czy obchodzisz z córką to święto, ale na wszelki wypadek składam serdeczne życzenia