Szałwie deep blue przy buksach z przodu
A najlepsze teraz, chyba w zeszłym roku spadł mi ścinek buksa i gdzieś się zapodział pod krzaczkiem, dzisiaj zobaczyłam, że chyba rośnie
Z przodu w donicach oprócz pelasiek i komarzyc w tym roku mam bakopy
A z tył mam takie dwie
Moja mała bylinówka
Muszę wywalić te wielkie a la słoneczniki na prawo od hakuro. Są żółte, a miały być na tej rabacie kwiaty w tonacji białej i różowej. Miały być białe lub różowe floksy, a jest takie coś żółte A no i na lewo od hakuro są pomarańczowe lilie, ale te zostawię, mam do nich sentyment, przeniosłam je z ogrodu dziadka mojego M, z tego samego co duże kule bukszpanowe z przodu. Niedługo tego ogrodu może już nie być, dlatego te zostają
Bogdziu z dużym opóźnieniem, dziękuję serdecznie za zaproszenie na spotkanie i możliwość zwiedzenia realnie Twojego prześlicznego ogrodu. Możliwość spacerowania po nim i odkrywanie uroczych zakątków dała mi dużo przyjemności i naładowała nowym zapałem do pracy w moim lesie. Dziękuję też wszystkim osobą , które mogłem poznać osobiście i za miłe przyjęcie w gronie ogrodowych zapaleńców. Teraz kilka zdjęć, które mam nadzieję będą dla mnie inspiracją