Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:52, 23 lut 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A ileż to trzeba się jeszcze namęczyć, żeby choć własny mąż zrozumiał, dlaczego jeszcze wczoraj było ładnie, a dziś już nie...
A Ty się ponoć obijałeś wczoraj ogrodowo

Nom...pogoda na mnie to wymusiła...Ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odrobię zaległości
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:38, 23 lut 2014

Do góry
Co z tego, że stary wianek wisi - i tak jest przecudny

Z problemem rozwiązania worków nie pomogę - u mnie takie odpady lądują na kompostowniku
Co z tym ogródeczkiem począć 11:38, 23 lut 2014

Do góry
Agatko pysznie to Twoje ciasto wyglada ...ale fieszszs ja na diecie jezdem

Madzia Ty też zamówiłaś latarenki ?? które ?
Kurna jak mi tych latarenek nie dośle to się wścieknę

Sebek ,bo wy faceci znaczy się ,to się nie znacie

Bogdziu ja inne przepisy mam ,ale ciasto klap po upieczeniu robi ,a tu Gosia zapewniała że klap nie zrobi i nie zrobiło
Ja to mam dwie lewe ręce do pieczenia ,a teraz u mnie biszkopt co tydzień będzie

Kasiek podłoga cała
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:30, 23 lut 2014

Do góry
bociek napisał(a)
Piekne roze Zdolniacha jestes. Kurcze, zeby moj chcial czasami chalupe ogarnac... Echhhhh...

Kisses Sebek

Bociek - sprzątanie pomaga mi zredukować stres - po za tym lubię to....Taki dziwny jestem
Sebuśkam Cię również
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:28, 23 lut 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
O jakie śliczne tulipki!!!

Szkoda, że już po nich - muszę kupić coś innego
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:28, 23 lut 2014

Do góry
rozajerycha napisał(a)
Gdzie w ten grafik miejsce na dziewczyny Sebek ?)))))))
Pozdrawiam powodzenia w realizacji planu

W międzyczasie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:27, 23 lut 2014

Do góry
Pola napisał(a)
Sebek, ale cudne róże to mój ukochany kolor w wazonie, bo w ogrodzie to różne kolorki lubię... Zdjęcie boskie

A ja chyba nie mam ulubionego koloru ciętych kwiatów Choć od dziecka toffam niebieski, więc może ten
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:10, 23 lut 2014

Do góry
Nikita napisał(a)
Sebek - czyli wertykulować!!! Już teraz mogę (znaczy w następny weekend) czy jeszcze zaczekać?
Miłej niedzieli życzę

Nikita - mamy taką "zasadę" wymyśloną u nas, że wertykulujemy, gdy zakwitają forsycje We Wrocławiu już w pąkach są, więc za tydzień myślę, że możesz
Iglaki na balkonie - jak podlewać iglaki w donicach 10:07, 23 lut 2014

Do góry
Możesz - a raczej powinnaś już - na pewno ziemia już rozmarzła w donicach
Storczyki 10:04, 23 lut 2014

Do góry
Ja swoje moczę co 2 tygodnie, a ja k zapomnę ..to i co 3... ale jak powyżej 3 tygodnie to już widzę, że więdną i zrzucają kwiaty..
A storczykowo zakręconych jest tu parę osób na forum... Sebek Zbyszek Jotka .....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:27, 23 lut 2014

Do góry
Piekne roze Zdolniacha jestes. Kurcze, zeby moj chcial czasami chalupe ogarnac... Echhhhh...

Kisses Sebek
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:02, 23 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Tyle człowiek się umęczy z tymi roślinami - kopie doły, sypie dobrą ziemię, podlewa, tnie, pryska - żeby w nowym sezonie móc je wywalić Nas chyba nikt nie zrozumie

A ileż to trzeba się jeszcze namęczyć, żeby choć własny mąż zrozumiał, dlaczego jeszcze wczoraj było ładnie, a dziś już nie...
A Ty się ponoć obijałeś wczoraj ogrodowo
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:50, 23 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
To koniecznie fotki wianka poprosimy - w celu inspiracji

Sebek to stary wianek Nie ma się co inspirować, ale myślę nad nowym i nawet mam super pomysła
Boćkowe perypetie ogrodkowe 08:46, 23 lut 2014

Do góry
Madzen, nici z wczorajszych prac Zdazylam poleciec po zakupy, wrocic, zjesc sniadanko i juz, juz witalam sie z sekatorem (mimo pochmurnego nieba)... Musialam zajac sie innymi sprawami

Jolusia, chyba jednak nie wszystkim sprzyjala... U mnie bylo pochmurno i momentami kropilo...

Anek, tak zrobie Na jesieni zakupie duze ilosci krokusow, przebisniegow i ranniki tez musze posadzic.

Irenko, patyczki juz w zasadzie rozdane, mam duzo chetnych, przyjaciolki i sasiadki czekaja Pierwsze ciecie juz w nowych lapkach Pszczolki nawet wczoraj przy braku slonca lataly, malo ich bylo, ale bzyczaly Zastanawiam sie tylko gdzie one lataja... Moze do lasu na leszczyne? Bo u mnie na razie nic nie kwitnie jeszcze Nawet pol krokusika

Kasiek, Ich liebe dich auch verrückte Frau, ja piorkuje jak to brzmi, mam nadzieje, ze to nic obrazliwego, jakby co to kcialam napisac, ze Ciem Kofffam zwariowana kobieto

Magda
, a gdzie tam lawende bede ciela chyba za tydzien. Puszcza mlode skubana, ale ja dzisiaj nie ogarne wszystkiego - musze sie zadokowac na tylach, bo fiesz ludzie do kosciola, te sprawy

Joasiu, dosc krotko przycielam nad pienkiem - jakies maksymalnie 15 cm. Na oko cielam i na oslep Po poludniu wstawie zdjecia

Sebek, golenie i strzyzenie, a potem to beda takie bujne fryzury, ze hej

Julka, Ty mnie pytasz jak ciac hortki??? Blagam, nie wzoruj sie na mnie, bo ze mnie spec jak z koziej d.....py traba : Ale skoro pytasz, to tne jak mi sekator sie ulozy, nawet sie specjalnie nad tym nie zastanawiam... Przycinam na jakies 20 cm od ziemi... Dzieki

Madzen, dzisiaj po poludniu Na razie jeszcze gnije w lozku

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:15, 23 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Lub będą reakcje typu "no taki ładny ogród w środku, a na zewnątrz to suche badyle sadzi"

Hi hi i kometarz, że co to za dom , biuro?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:16, 23 lut 2014

Do góry
Gdzie w ten grafik miejsce na dziewczyny Sebek ?)))))))
Pozdrawiam powodzenia w realizacji planu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:31, 22 lut 2014

Do góry
Sebek, ale cudne róże to mój ukochany kolor w wazonie, bo w ogrodzie to różne kolorki lubię... Zdjęcie boskie
Ogród do kwadratu 23:04, 22 lut 2014

Do góry
Te Twoje kliki....oszaleć można
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 22 lut 2014

Do góry
Sebek - czyli wertykulować!!! Już teraz mogę (znaczy w następny weekend) czy jeszcze zaczekać?
Miłej niedzieli życzę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:54, 22 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Wszystkie moje brązowe carexy wyglądaja pięknie. Więc absolutnie nie zamierzam się ich pzobyć. W ogóle szkoda mi traw i nawet przesadzonych miskantów nie przyciełam. Hi hi wyrosły przed płotem wielkie trawy, alez będzie zdziwienie na jutrzejszych spacerach

Lub będą reakcje typu "no taki ładny ogród w środku, a na zewnątrz to suche badyle sadzi"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies