Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ewa004 21:58, 22 lut 2014

Marzenko w jakim ogrodzie ????
Dwie rabaty na krzyż
Po drugiej stronie nic nie robię bo tam będzie wyburzanie i powstanie nowa rabata ,ale to jak się ociepli (tak mówi M )
A przyszłym tygodniu zamierzam jechać bo grys i zakończyć bukszpanową rabatę
I to cały mój ogród
Gabisia 22:01, 22 lut 2014

Madżenko, ja tu na pełnym wypoczynie i czytam jakiego dzisiaj dałaś czadu z ogrodem i Ewką
Jestem z Ciebie DUMNA
Margarete 22:01, 22 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czytalam u Bogdzi, że też dzisiaj szalałas Jeżdziłaś na kanapie

Nie tylko na kanapie, bo żeby ją ustawić w inymm, i w innym, i w kolejnym miejscu to trzeba było przestawiać wszystkie pozostałe meble....... i najśmieszniejsze jest że ostatecznie meble stoją tak jak je postawiłam za pierwszym razem...........a ja mam lekko bicepsy wzmocnione........
Magda70 22:34, 22 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wpadłam w kompleksy... ogród Ewka olimpiada forum.... masz jakie klony swoje?????
A może na forum eMuś pisze?? A w ogrodzie ogrodnik działa?
Przyznaj się....

No właśnie Ania...też zaczynam mieć wątpliwości....
Zapiernicza jak robocik
Bogdzia 22:43, 22 lut 2014

Marzenko trudno za Toba zdążyc ale chyba jestem na bieżąco. Miłej niedzieli.
Welka 22:52, 22 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
UWAGA OGLOSZENIE

Szukam ambrowca slender silhouette

Gdyby ktoś wiedział gdzie można kupić duże egzemplarze ok 200 cm lub nawet większe to będę dozgonie wdzięczna

Tak wpadłam zobaczyć jak po zajęciach z Ewką, ale trafiłam też na ogłoszenie. Sama szukałam ambrowca i jak mój M będzie wiosną w szkole to mi kupi (innego niż Ty chcesz, ale w mojej okolicy nic nie ma i musiałam szukać duuuużo dalej)
Poznań może być?
Sebek 22:54, 22 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wszystkie moje brązowe carexy wyglądaja pięknie. Więc absolutnie nie zamierzam się ich pzobyć. W ogóle szkoda mi traw i nawet przesadzonych miskantów nie przyciełam. Hi hi wyrosły przed płotem wielkie trawy, alez będzie zdziwienie na jutrzejszych spacerach

Lub będą reakcje typu "no taki ładny ogród w środku, a na zewnątrz to suche badyle sadzi"
Nikita 23:11, 22 lut 2014

Marzenko, ale pędzą u ciebie te stronki...nie długo cyferka 1000 na liczniku ci wskoczy...miłej niedzieli życzę
ana_art 23:11, 22 lut 2014

a widzisz, pare dni temu pisałam u siebie, że może przed ogrodzenie dać trawy i coś co psy nie oleją
Madzenka 08:05, 23 lut 2014

Nati napisał(a)
a carexy mogę odkryć bo przysypane korą i igliwiem , u nas ciepło ok 10 na plusie , boję się że przyjdzie lekki mróz i padną, u Cibie już wiosna w ogrodzie wszystko odkryłaś?? a horti ogrodowe chyba do maja muszą czekać??

Ja nic nie przykrywałam.... zatem teraz nie odkrywam. Nawet wczoraj troszeczkę kopczyki pod rożami rozgarniałam, jeszcze nie całkiem, ale stopniowo.
Ja bym careksy odkryła, stopniowo. Po co je w ogóle przykrywalaś? Chyba że sadziłaś jesienią? Jesli nadeszłyby silne mrozy sypniesz im ponownie korą.

Horti ogrodowych nie odkrywam, one są bardzo wrażliwe właśnie na przedwiośniu i wiosna. Więc na razie są zasłonięte, tylko endless summer mam odkryte. W ogóle stwierdziłam, że jeśli w tak łagodną zimę nie przeźyją to je wymienię na bukietowe. Koniec zabawy!