Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Magda70 22:46, 22 lut 2014

Ja też na oko tnę...
I też się cieszę, że nam się Aga wybudzila
Wieloszka 09:02, 23 lut 2014

Sebek napisał(a)
Tyle człowiek się umęczy z tymi roślinami - kopie doły, sypie dobrą ziemię, podlewa, tnie, pryska - żeby w nowym sezonie móc je wywalić Nas chyba nikt nie zrozumie

A ileż to trzeba się jeszcze namęczyć, żeby choć własny mąż zrozumiał, dlaczego jeszcze wczoraj było ładnie, a dziś już nie...
A Ty się ponoć obijałeś wczoraj ogrodowo
Wieloszka 09:04, 23 lut 2014

ana_art napisał(a)
czarna magia i zgorszenie wsród sąsiadów. Dzisiaj jak zobaczyli nas w ogrodzie prawie pukalu sie w czoło...

No to zgorszenie sialiśmy jak Polska długa i szeroka, od Łomży po Wrocław
Wieloszka 09:08, 23 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Fotki z rewolusji SOM?

Mój perukowiec nie płakal.... Coś u mnie dziwnie,....

A gdzie tam fotki, przecież po ciemku kończyłam Dzisiaj nadrobię zaległości fotograficzne.
Może Twój perukowiec to inna odmiana? Ale zdziwiona byłam, że moje płaczą, bo późno puszczają liście wiosną, myślałam, że jeszcze śpią.
Wieloszka 09:09, 23 lut 2014

Aga, Magda witam po przerwie na regenerację sił ogrodowo-ogrodowiskowych
Wieloszka 09:12, 23 lut 2014

Enya73 napisał(a)

Ja nie mam tak dobrego oka, więc korzystam z drobnych pomocników w postaci palików i rozciągniętej wzdłuż linki, to jeśli chodzi o cięcie na wysokość, a na szerokość wspomagam się szablonem ( i tu siè nie śmiejcie) w postaci starej kratki z piekarnika. Wygląda to dosyć dziwacznie, ale jest skuteczne. Pokażę, jak będę cięła u siebie

Ja się wcale nie śmieję... ALe chciałabym to zobaczyć! Jak biegasz po ogrodzie z kratką z piekarnika
Jak tnę żywopłociki bukszpanowe, to też mam rozciągnięty sznurek. Musi być długi, bo go co chwilę gdzieś ciachnę niechcący, i więcej czasu związuję niż tnę
Wieloszka 09:13, 23 lut 2014

noemi napisał(a)

Właśnie, fotki poprosimy teraz komóreczką można fiku miku i są !

Komóreczką ostatnio mi nie wychodzą, wszystkie rozmazane, coś rączki drżą zmęczone pracą w ogrodzie
bociek 09:25, 23 lut 2014

Kratka od piekarnika!!!! Proste a genialne!!!!

Aga, wszyscy jestesmy po prostu fajni, a ze niektorzy sa fajni inaczej to juz ich problem Zonem sie nie przejmuj, moj ma to samo, ale chyba juz wywiesil biala flage i bez mrugniecia okiem akceptuje zmiany i zmiany do zmian

Milej niedzieli
Sebek 11:52, 23 lut 2014

Wieloszka napisał(a)

A ileż to trzeba się jeszcze namęczyć, żeby choć własny mąż zrozumiał, dlaczego jeszcze wczoraj było ładnie, a dziś już nie...
A Ty się ponoć obijałeś wczoraj ogrodowo

Nom...pogoda na mnie to wymusiła...Ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odrobię zaległości
Urszulla 14:37, 23 lut 2014

Mnie też pomysł Anity się podoba