Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:00, 19 lut 2014

Do góry
till tomorrow

Sebek napisał(a)
I'm exhausted - i want to sleep
See you toomorow
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:09, 19 lut 2014

Do góry
I'm exhausted - i want to sleep
See you toomorow
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:32, 18 lut 2014

Do góry
Nom - popełniłaś Ale skoro odrosły to dobrze - bo mogły nie
Promanalem nie tylko pryskałem rh i iglaki, ale również bukszpany, hortensje, trzmieliny, róże i lawendy - wszystko co jest większe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 18 lut 2014

Do góry
Ja też Was sebuśkam - dziś męczę się z ingliszem, więc może wpadnę później

Tereso - chodziło mi właśnie o wycięcie starych i zniszczonych liści, żeby zrobić miejsce nowym Wyłącznie rośliny w domu czyszczę ściereczką
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:30, 18 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek czy osoba, ktora potrafi przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml może mieć inne wykształcenie niż inż czyż te cyrkle, ekierki i hiperbole w wypowiedziach nie potwierdzaja tego
Ja aż sie boje pisać u Agi, że coś robie NA OKO, bo potem muszę wyspowiadać się jakie to są proporcje.
Uwielbiam taki przekrój charakterów na forum

przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml ... w pierwszej chwili wywróciłam oczami (bezkarnie - kto czytał ten wie ) ... a potem gęsia skórka mi przypomniała wyliczanie substancji -nazwijmy rzecz oględnie ) do np próby tuberkulinowej i zgłupiałam bo nie wiem jakim cudem przy potasie reprezentuje odmóżdżony model ... i życie stało się prostsze

Aguś choć ranek przywitał mnie przymrozkiem to w południe wytargałam z torebusi okular słoneczny ... złe skrzaty go uszkodziły i oczy mrużyłam ale najważniejsze, że była poczeba żeby je wytargać ... czuć wiosnę ... buziak
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:29, 18 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Już irysy? Moje tylko mają pąki

Ano już
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:02, 18 lut 2014

Do góry
Sebek.. tyś tytan pracy ogrodniczej.... ja się powinnam od Ciebie uczyć
Ale masz rację... jesteśmy jak sekta.. ja tam i bez ogrodu będę tu tkwić
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:54, 18 lut 2014

Do góry
I ja pogrożę paluchem!!! Ale dobrze, że wszystko OK
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:44, 18 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek czy osoba, ktora potrafi przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml może mieć inne wykształcenie niż inż czyż te cyrkle, ekierki i hiperbole w wypowiedziach nie potwierdzaja tego
Ja aż sie boje pisać u Agi, że coś robie NA OKO, bo potem muszę wyspowiadać się jakie to są proporcje.

No toś mnie podsumowała
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:34, 18 lut 2014

Do góry
zawitka napisał(a)
Witaj Aga daaawno u Ciebie nie byłam a to duzy błąd ha ha .Jak popatrzyłam na Twoje kule to chyba jutro polecę ciąć swoje ha ha /żartuję / Slicznie nie będę więcej pisać bo szczoka mi opadła Cos przepięknego Będę zaglądać No moje buksiki zobaczą nożyce ! ! ! Pozdrawiam cieplutko

Zawitko, dużo mam tych kulek, więc jest na czym rękę ćwiczyć, ale bez przesady z tą doskonałością
Pozdrawiam!

irena_milek napisał(a)
Uwielbiam twoją geometrie jak wszystko uroslo, cudownie, ciut ci zazdraszczam tego ładu, a kule niesamowite

Irenko, dobrze że tylko ciut, bo dzięki temu każda z nas ma inny, niepowtarzalny ogród. Chociaż mój z pewnością dużo łatwiej powtórzyć, Twoją mnogość bylin nie byłabym w stanie skopiować
Już widzę lepiej się czujesz, skoro masz siłę pisać

Marzena2007 napisał(a)
Jeju jak ja mam się wyrobić z trawami, dzisiaj róże dotarły.... Ups w niedoczasie weekendowym jestem.... Zawsze mam tak na początku wiosny, za krótkie dni, za dużo roboty...

No... zaczyna się orka Mam nadzieję, że fotki róż są u Ciebie? Bo idę oglądać.

Sebek napisał(a)
Aga - nie wiem kim jesteś z zawodu, ale tak idealnie wystrzyżone topiary to rzadko widuję - jesteś małą ogrodniczką z wielkimi umiejętnościami

Sebek, wyuczony czy wykonywany ? Zresztą zawód nieważny, a zamiłowanie do geometrii częściej przeszkadza w życiu niż pomaga
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:28, 18 lut 2014

Do góry
Cieszę się, że Was znam Każdy z innej dziedziny i w razie problemów zawsze można się o coś zapytać I nie piszę tego z egzageracją, ale wszyscy wydajecie się profesjonalistami w każdej dziedzinie - multitasking na ogrodowisku rządzi
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:24, 18 lut 2014

Do góry
Małgosia - ogrodowiskowo to tylko u mnie na froncie jest, a reszta... chyba nie ten charakter

Sebek - krokusy sie wrzuca tu i tam.. i som W dużych ilościach... takie małe dziabongi wszędzie sie zmieszczą

Madżen - u Ciebie krokusów dużo, tylko mądre są i jeszcze śpią
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:24, 18 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Aga - nie wiem kim jesteś z zawodu, ale tak idealnie wystrzyżone topiary to rzadko widuję - jesteś małą ogrodniczką z wielkimi umiejętnościami

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:10, 18 lut 2014

Do góry
Już irysy? Moje tylko mają pąki
Kubusiowo II 19:08, 18 lut 2014

Do góry
Ten wianek jest przepiękny!! Ja mam zapinsowany inny, ale może Twój też zgapię?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:07, 18 lut 2014

Do góry
Makowo na Kociewiu 19:03, 18 lut 2014

Do góry
Wiosna widzę ogarnia Polskę od morza do gór
Ogród w skali mikro :) 18:58, 18 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wiesz.... z różnych powodów bierze się L4

Sebek .. To jest za duże ryzyko... Nie wiem czy wiesz , ale obecnie ZUS dziko kontroluje , naprawdę... U nas dziewczyny miały taką kontrolę nieraz... A gdyby coś się stało ,a ja za granica na lewym l4...?????. Nie wyobrażam sobie tego ... A jak mi Anglii będzie ogólnie mało , to się spakuję w wakacje i już
Ogród w skali mikro :) 18:51, 18 lut 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Anitko .. Jadę prywatnie , noo bo niestety nie mam czegoś tak fajnego jak klasyczny urlop, stad - tylko weekend..

Będziemy to dziś finalizowac , więc jak chcesz , to bądż w kontakcie

Wiesz.... z różnych powodów bierze się L4
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:49, 18 lut 2014

Do góry
Ania - Twój trawnik jest rzeczywiście jest te angielskie A ile już masz krokusów!!!! Normalnie mi fffffstyd, że mam ich tak mało
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies