Nom - popełniłaś Ale skoro odrosły to dobrze - bo mogły nie
Promanalem nie tylko pryskałem rh i iglaki, ale również bukszpany, hortensje, trzmieliny, róże i lawendy - wszystko co jest większe
przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml ... w pierwszej chwili wywróciłam oczami (bezkarnie - kto czytał ten wie ) ... a potem gęsia skórka mi przypomniała wyliczanie substancji -nazwijmy rzecz oględnie ) do np próby tuberkulinowej i zgłupiałam bo nie wiem jakim cudem przy potasie reprezentuje odmóżdżony model ... i życie stało się prostsze
Aguś choć ranek przywitał mnie przymrozkiem to w południe wytargałam z torebusi okular słoneczny ... złe skrzaty go uszkodziły i oczy mrużyłam ale najważniejsze, że była poczeba żeby je wytargać ... czuć wiosnę ... buziak
Zawitko, dużo mam tych kulek, więc jest na czym rękę ćwiczyć, ale bez przesady z tą doskonałością
Pozdrawiam!
Irenko, dobrze że tylko ciut, bo dzięki temu każda z nas ma inny, niepowtarzalny ogród. Chociaż mój z pewnością dużo łatwiej powtórzyć, Twoją mnogość bylin nie byłabym w stanie skopiować
Już widzę lepiej się czujesz, skoro masz siłę pisać
No... zaczyna się orka Mam nadzieję, że fotki róż są u Ciebie? Bo idę oglądać.
Sebek, wyuczony czy wykonywany ? Zresztą zawód nieważny, a zamiłowanie do geometrii częściej przeszkadza w życiu niż pomaga
Cieszę się, że Was znam Każdy z innej dziedziny i w razie problemów zawsze można się o coś zapytać I nie piszę tego z egzageracją, ale wszyscy wydajecie się profesjonalistami w każdej dziedzinie - multitasking na ogrodowisku rządzi
Sebek czy osoba, ktora potrafi przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml może mieć inne wykształcenie niż inż czyż te cyrkle, ekierki i hiperbole w wypowiedziach nie potwierdzaja tego
Ja aż sie boje pisać u Agi, że coś robie NA OKO, bo potem muszę wyspowiadać się jakie to są proporcje.
Uwielbiam taki przekrój charakterów na forum
Sebek .. To jest za duże ryzyko... Nie wiem czy wiesz , ale obecnie ZUS dziko kontroluje , naprawdę... U nas dziewczyny miały taką kontrolę nieraz... A gdyby coś się stało ,a ja za granica na lewym l4...?????. Nie wyobrażam sobie tego ... A jak mi Anglii będzie ogólnie mało , to się spakuję w wakacje i już