Jeju jak ja mam się wyrobić z trawami, dzisiaj róże dotarły.... Ups w niedoczasie weekendowym jestem.... Zawsze mam tak na początku wiosny, za krótkie dni, za dużo roboty...
Polinko, to prawda, że łyso wiosną bez miskantów, ale i tak je uwielbiam przez pozostałą część roku Poza tym mają jedną ogromną zaletę: dobrze u mnie rosną i nie chorują.
Och ten dąb - jest piękny, to prawda, ale tak dominujący, że wszystko w ogrodzie przy nim mizernie wygląda... Ale i tak nie wyobrażam sobie widoku z okna bez niego
Sebek czy osoba, ktora potrafi przeliczyć potas w gramach na zawartość w cieczy w ml może mieć inne wykształcenie niż inż czyż te cyrkle, ekierki i hiperbole w wypowiedziach nie potwierdzaja tego
Ja aż sie boje pisać u Agi, że coś robie NA OKO, bo potem muszę wyspowiadać się jakie to są proporcje.
Uwielbiam taki przekrój charakterów na forum
Cieszę się, że Was znam Każdy z innej dziedziny i w razie problemów zawsze można się o coś zapytać I nie piszę tego z egzageracją, ale wszyscy wydajecie się profesjonalistami w każdej dziedzinie - multitasking na ogrodowisku rządzi
Zawitko, dużo mam tych kulek, więc jest na czym rękę ćwiczyć, ale bez przesady z tą doskonałością
Pozdrawiam!
Irenko, dobrze że tylko ciut, bo dzięki temu każda z nas ma inny, niepowtarzalny ogród. Chociaż mój z pewnością dużo łatwiej powtórzyć, Twoją mnogość bylin nie byłabym w stanie skopiować
Już widzę lepiej się czujesz, skoro masz siłę pisać
No... zaczyna się orka Mam nadzieję, że fotki róż są u Ciebie? Bo idę oglądać.
Sebek, wyuczony czy wykonywany ? Zresztą zawód nieważny, a zamiłowanie do geometrii częściej przeszkadza w życiu niż pomaga
Nie doradzę co z cisami... ale oko pocieszyłam, doła załapałam, bo u mnie nawet hiperboli nie będzie... tylko esy floresy
Masz cudnie porządnie, elegancko.... ale ...
Mniejsi perfekcjoniści są szczęśliwsi.. ale to już Ci pisałam
Pani inż z artystycznym zacięciem najlepsza kombinacja.
Jak tak piszecie o zawodach, to ja się też już pogubiłam, kim jestem z zawodu? Takie czasy, że lepiej mieć kilka A najważniejsze, żeby robić coś z pasją i na 100%.
Pozdrawiam serdecznie.