Brać, ma wielgaśne kwiatostany, u mnie rośnie w donicach na balkonie. Przezimowała w każdym razie i wypuściła po przycięciu mnóstwo pędów, będzie kwitła jak oszalała
Zraszam Jednak podlewam gdy nie pali słońce. Czyli głównie wieczorem, czasem też rano. Zauważyłam, że najwięcej wschodzi w miejscach gdzie dłużej jest cień.
Dziękuję bardzo Danusiu Jesteś wielka!!!
Zaraz zrobię sobie listę i spróbuję tak je dobrać żeby rośliny wymieniały się kwitnieniem a rabata była ciągle kolorowa i ... przy okazji trendy
Piękne wianki zrobiłaś ... cuuuuda ... chciałabym mieć taki u siebie ... ten kupiony też jest śliczny ... oba w moim stylu z przewagą bieli, delikatne, eleganckie ...
Danusiu, tak jakoś spasował...teraz korzystając z nieobecności syna korzystam z widoków i internetu
Widok na Śnieżnicę i Mogielicę najwyższy szczyt Beskidu wyspowego nazywana "Kopą"
Paczałam już.. z góry.. z dołu.. w słońcu.. bez słońca.. Nic nie widzę. Hmmm może ja ślepa Oberwe te najbrzydsze liście resztę popsikam na ślepo i zobaczymy.
Wiem, że lepszy - dlatego poszedł w prezenty, ode mnie, osobisty..dla mnie zabrakło podkładu Ale cieszę się tym kupionym, tylko muszę go jakoś ożywić bo zieleń w nim taka szara... blada jakby, ale spodobał mi się.