Cieszę się, że mnie odwiedziłyście.
Nie wiem jak cytować Wasze wpisy w jednym poście. Może się nauczę.
Elisa, faktycznie to chyba najświeższy wątek. Mam nadzieję, że Cię nie zawiedzie.
Gosiu, właśnie dlatego wybrałam taki czas na rozpoczęcie wątku. Wiele dziewczyn mnie namawiało na założenie wątku, nie miałam do tej pory czasu. Ostatnie 2 lata były dla mnie ciężkie, ale mam nadzieję, że zimą będę zaglądała częściej.
Elu, zauważyłam, że bardzo dużo osób, które wcześniej odwiedzałam cichaczem zawiesiło swoje wątki. Prawdopodobnie przeniosło sie fb.
Ja nie posiadam fb więc zostają mi fora.
Nie wiedziałam, że trzeba wrzucać tylko po 4 zdjęcia.
Możliwe, że Wy tutaj nie zmniejszacie zdjęc, więc dlatego są problemy z wyświetlaniem.
Ja wszystkie zdjęcia mam pozmniejszane, ponieważ na innych forach duże nie wchodzą.
Spróbuję wstawiać tak jak do tej pory. Jeśli zobaczę, że wchodzą źle posłucham twojej rady
Alicjo, jeśli już ktoś pokocha ogród, to trudno jest przejść obojętnie obok roślin, których się nie ma. Powoli uczę się wstrzemięźliwości, bo przy starym ogrodzie widać, jak rośliny potrafią się rozrosnąć. Gdybym robiła ogród od nowa, zupełnie inaczej podeszłabym do sprawy.
Na pewno sadziłabym grupami, a nie pojedyncze egzemplarze. Przez to, że chciałam mieć wszystko co możliwe, mam bałagan.
Trochę udało mi się uładzić rabaty, ale żeby dokładnie to zrobić musiałabym wykopać wszystko, wyrzucić częśc rośli, a tego nie potrafię zrobić i nie mam siły.
Więc zostanie tak jak jest.
Basiu, zapraszam zatem do oglądania. Może źle zrobiłam, że pokazałam najpierw wiosnę, ale nie wiedziałam od czego zacząć.
Powoli ogród będzie się ujawniał.