Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:36, 13 gru 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ja kcem do wrocławianek !!! ... no dobra ... zobaczyłam cukinię i może lekkko ale tylko leciutko to zadecydowało ... wianki to Wy robicie absolutnie już na poziomie profesjonalnym ! i do konkurencji nie staję ... nie my sobie amatorsko popełnimy ... po cichu ... za to o przepis na cukinię poproszę z pełną gala i głośno ... Adam zdradź ...

Madżenko świetne spotkanie ... Dziewczyny jesteście wspaniałe ... wtorkowy wieczór aż do północy dla Was ... ta frajda ... to zaaaangażowanie i ten efekt ... takie endorfiny wypuściłyście tym małym "chce mi się" ... kofam Was ...

wianki mam na pulpicie ...

Adamo musi wrócić z delegacji aby zdradzic przepis na cukinię z serem kozim
Z córką dzisiaj jadłyśmy pyszności fast foodowe.....

Czekam na wiankowanie kieleckie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:35, 13 gru 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Madżen wianki wiankami piękne są każdy to widzi a ja się zastanawiam czy ty kiedyś ciemny fryz miałaś? bo nie wierzę

Fantastyczne spotkanie miałyście kobitki aż wam zazdrszczę tej paplaniny

Kolejna spostrzegawacza aż muszę sprawdzić kto ujął zdjęcie na komodzie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:33, 13 gru 2013

Do góry
dorciabe napisał(a)
Madżen, a dawałaś już receptę na sławną cytrynówkę?

Dawałam w wątku o spotkaniu ogrodowiska na nartach II
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:32, 13 gru 2013

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ladnie Ci wyszedl ten wianek z mchu ps. Zauwazylam Ciebie w wresji brąz i w kreconych wlosach calkiem inna Ty

Ha ha co za spotrzegawczość na zdjęciu sprzed 17-18 lat całe życie mialam ciemne wlosy, wręcz ciemny brąz i loki a teaz wyprostowana blondyna wiele osób nie poznaje mnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:30, 13 gru 2013

Do góry
Wracając do naszego podobieństwa Wieloszki i mojego to coś w tym musi być Tylko posturą się różnimy ale starsza siostra musi być większa
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:29, 13 gru 2013

Do góry
Witam witam i o zdrowie pytam wróciłam z delegacji a tu tyle miłych wpisów
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:33, 13 gru 2013

Do góry
Jestem na bieżąco. Schody 1 m nad podłogą..... Uwierzyłam, że tak ma być
Zmykam do pracy , na szczęście dzisiaj pijątek
Mój mały raj na ziemi :) 21:33, 12 gru 2013

Do góry
Bogdziu, będzie mi miło

Madżenka, chwilowo .... znów znikam zawalona robotą, spotkaniami i "podróżami" od lekarza do lekarza z moim maluchem .... czasu brak !

Irenko- przyjdzie czas i się tak powyleguję ! oj trzeba mi tego jak....nie wiem

Ewo

jak mi miło !!!
mój ogródek skromny, ale zawsze mnie cieszy jeśli komuś się podoba Ostatnio nie było czasu na pracę w nim, z doskoku ogarniałam jesiennie...zdjęć nie mam kiedy robić..... liczę na weekend.

Zacznę też dekorować - póki co stoją gwizady betlejemskie w domku i masa zakupionych materiałów na wianki - nie mam kiedy ich zrobić (w sobotę muszę koniecznie, bo święta za pasem!) nigdy nie byłam tak "opóźniona" z dekoracjami.... Kolory będą tradycyjne - czerwień i zieleń.

W zeszłym roku miałam nietypowe (jak na mnie) bo ja ani fioletu, ani niebieskiego nie lubię ....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:41, 12 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
Madżenka i Wieloszka to faktycznie jak siostry bliźniaczki

Potwierdzam Marzenko my też Ciebie i dziewczyny wszystkie kochamy, świetnie żeście się bawily i nie dziwi mnie brak cytrynówki ona taka smaczna
Rododendronowy ogród II. 20:13, 11 gru 2013

Do góry
Dzieki Bogdzi i Asc w ubieglym roku po raz pierwszy zaczęłam dokarmiać ptaki. Poczatkowo nie bylo ich w ale, z czasem zaczęły sie pojawiać pojedyncze a w środku zimy zlatywały się cale chmary sikorek, mazurków i wróbli. W ubiegłym tygodniu znów zaczęłam dokarmiać ptaki. Czy już podjadają u mnie w ogrodzie nie wiem... Wychodzę gdy ciemno, wracam gdy ciemno. W weekend zobaczę czy ogryzły gotowe jedzonko....odkąd w ogrodzie podrosły drzewa, źyopłot grabowy ptaki szaleją nawet latem. Dziekuję Bogdzi i Asc za kolejne ogrodowe odkrycie - PTAKI.
I na mój chlopski rozum chyba trzeba dokarmiać skoro populacja wróbli jest zagrożona. Natomiast nażarta populacja kotow rośnie u mnie na wsi.... Kiedyś ludzie mieli psy na łańcuchach w zagrodach teraz nagminnie koty.....co lepsze nie oceniam. Snobistycznie bedę dokarmiać bo ptaki to część przyrody i ogrodu.
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:10, 11 gru 2013

Do góry
Powiesiłam w poprzedni weekend karmniki. Lecę poczytać do Bogdzi, karmić czy nie ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:01, 11 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam już choinkę Dużej jeszcze nie ubieram, bo by mi się "spaczyła", ale u siebie w pokoju już mogę mieć W tym roku mam inaczej - zawsze miałem ją ciepłą i " na bogato" - teraz mam taką

Na żywo wygląda jakoś tak.... lepiej - po prostu podoba mi się Osłonka mogłaby być w innym kolorze, ale nie chciałem kupować nowej

Rewelacja ! Najbardziej podoba mi sie ten jej zadziorny czubek
Zielony Punkt - ogród Finki 18:59, 11 gru 2013

Do góry
Martuś bardzo się cieszę, że dałaś radę donas przyjechać Licze na więcej w Bialce Profilaktycznie przed świetami nie jadę na narty....
Ogród Magdalenka 18:58, 11 gru 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Aniu , Ewo witajcie

postaram się dokończyć dekoracje i pokazać ... sama jestem ciekawa efektu końcowego ... gapa ze mnie straszna i zostawiłam jeden wianek u Marzenki ... z emocji wczoraj nie mogłam zasnąć ...

buziaki przesyłam

Madziu. M wyjeżdża jutro i wraca w piątek wieczorem, ja teź wyjeżdżam... Może sie jakoś zgadamy w sobote? Chyba bedę w rynku w sobotę wieczorem
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:57, 11 gru 2013

Do góry
Aguś pokaż swoje wianki!!! Bo złoty mnie urzekł! Buziam siostrę blizniaczkę
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:55, 11 gru 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)
Dzień dobry się z Państwem
Dawno tu nie zaglądałam, a miałam gości…
Dziękuję bardzo za odwiedziny i mile słowa.

Zamieszczam moje wypociny wiankowe i ozdobowe

Na wejściu:

Musze jeszcze raz zacytować zdjecia bo mnie tak urzekły. W prostocie i czerwieni jest uroda. Jabłuszka w mchu cudo!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:52, 11 gru 2013

Do góry
Irenko odsypiasz?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:50, 11 gru 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Marzenko nie ma za co a trochę się martwię że cytrynówka się zepsuła. Pozdrawiam jeszcze raz.

Zbysiu juz się kończy trzeba nową na święta zrobić a potem kolejną na spotkanie na nartach Dobrze, że 3 litry miodu od teściowej przywiozłam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:49, 11 gru 2013

Do góry
Piekne bąbelkowe kolory na wiankach. Natchnęłaś mnie... Mój wianek na drzwiach przemaluję na biało-szaro podkład aby był jasniejszy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:41, 11 gru 2013

Do góry
Aniu i Zbysiu dziekuję za wierszyki, pozostałej braci ogrodowiskowej dziekuję za odwiedziny i pochwały wiankow. Uwierzcie jednak, że w pewnym momencie zapomniałyśmy po co się spotkalyśmy, tak trajkotałyśmy, że aż miło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies