Wczoraj zdjąłem świąteczne wianki.... No comment please Ale nie lubię drzwi w wersji soute, więc popełniłem takie dwa
Nie wiem czy w tym ta śmiechowa czapka jest konieczna - doradźcie
Irenko - no kto jak nie Ty ma się znać A stroje (bo na pierwszy dzień i drugi ) koleżankom się podobały (wstyd się przyznać, ale kolegom też....). Nie wiem czy znam się na modzie, ale mam swój gust i się go trzymam... Na wiocha.pl jeszcze nie trafiłem, więc jest dobrze
Co do dekoracji....hmmmmm
Jak pogoda będzie ładna to może kupię ciemierniki do donic, jeśli byłyby w dobrych cenach... Na Wielkanoc kupię hortensje do donic - i tylko to. Potem nie wiem - nie wymyślam nic w tym roku, bo nie mam czasu na bieganie z konewką i zmienianie co chwilę kompozycji
Najlepszy tancerz..... Lubieżnie nieskromnie stwierdzę, że tu mógłbym mieć szanse - jako jedyny dawałem jeszcze radę o godzinie 6 rano i na końcu drugiej imprezy Może dlatego, że nie piłem alkoholu i łatwiej mi było niż innym
Niebieski idealnie do tego zestawu pasuje - 3 kolory są OK - nie ma jeszcze bałaganu, a jest urozmaicenie Dlatego Ela na wiosnę musisz nabyć ostróżki, perovskie, szałwie (to roślina must-have!), lawendy
Pięknie to ujełeś
strój miałeś super na studniówce w całości extra było, tu się akurat ciut znam
Planujesz już jednoroczne dekoracje w donicach? jakie?