gdzie tu sprawiedliwość? ten sam region a u Ciebie już wszystko się zieleni... ale sprawdza sie stara maksyma ogrodników "...u sąsiada wszystko jakoś lepiej rośnie.."
dzieki za opis drzewka...jakbyś na priv jeszcze opisała gdzie zakupiony
dalej walczę czy ambrowiec czy tulipanowiec... pewnie będą oba ale nie w jednym roku..
magnolia super już u Ciebie wygląda...zresztą jak cały ogród..pozdrawiam
ja też Tylko eMus za długo listę prac ma a czasu jak każdy pracujący Ale jak tylko będzie miał urlop to się uśmiechnę do niego
Nigry mają być tutaj :
rabata oczywiscie ju ż tak nie wygląda ale to jedynye zdjęcie gdzie widać o co chodzi .Zamysł jest taki,żeby zasłonić dom sąsiada. Jedno przęsło ma 1,5 więc mamy ok 6 m (rabata jest dłuższa ale myślę,żeby je posadzić na tle domu sąsiada) I tak myślę żeby je posadzić co 3 m, wtedy korony będą sie stykały. Dobrz myślę ?
no takie widoki to ja rozumiem Przeciez nie może być wszędzie tak pięknie A tak w ogóle to co zamierzasz z tą ziemią robić ?W górach jesteś to może wyciąg albo skocznie
super choc u mnie już tez częśc w blokach startowych tylko patrzec jak buchna kolorem. Nienadążam z aparatem latać ...wszystko w oczach rosnie i mam wrazenie że co mrugne no nowy kwiatek sie pokazuje ....nie pamietam takiej szalonej wiosny
zwłaszcza ze w zeszłym roku bła zimna i tulipany bardzo długo kwitły