Jeśli chcesz koniecznie coś w nóżki bukszpanom to coś niskiego, by nie odbierać im powietrza. Ja stawiam na kukliki - są niziutkie, a kwiaty pięknie odbijałby by się od zieloności bukszpanów. Tylko kwitnienie wiosenne, ale jak dla mnie to zaleta,bo teraz nie odwracałby by uwagi od kolorów i tym co się dzieje za bukszpanami.
Lub na teraz szałwia deep blue - niziutka, a fioletowy kolor zawsze i wszędzie ładnie się wpasuje.
U nas też powoli wszystko duszące skrzyniach.
Truskawki bardzo obrodziły.
Na każdym arbuzie są już pierwsze owoce. W tym roku oprócz sprawdzonych arbuzów rosario testujemy tez żółte Janosiki. Ciekawe czy bedą tak samo pyszne. Do tego jeszcze testujemy melony na polskie warunki (Malaga i Seledyn)- zobaczymy czy rzeczywiście sie niadają.
Dobtra dziewczyny poproszę o pomoc z frontową Katalpa ostatecznie zostaje. Za bradzo ją lubie a poza tym zakwitnie pierwszy raz w tym roku
Chcę prosto, zimozioelono i spójnie. Jakieś lizaki 3, trochę kulek i trawek. Pierwotna wersja z hortensjami odpada. Za dużo ich z tyłu. Wystarczy mi.
Tak to dziś wygląda. Ten biedny iglak na pniu stoi na szambie,z którym to też nie wiem co począć :
Macie jakiś pomysł na tą rabatę ?
Nie wiem czy nadal lecimy w kulki, ale też bym rozstrzeliła trochęi może dodała 1-2 mniejsze tutaj.
chyba się odnajdziesz w tym planie
to przesunięcie czerwonymi strzałkami nie powinno być takie samo. tą nr 9 wysunełabym bardziej do przodu niż nr 7 czy 8. w 2giej wersji starałąm się przesunąć w paincie te kulasy i dorysować o co mi chodzi i co ktoś już tutaj opisał Ci
Ciś rzeczywiście w marnej kondycji. Wiesz co - może lepiej już mu nigdzie nie grzeb, nie podkopuj tylko mocno podlewaj. Choć jak się zbierze to pewnie min 3-4 sezony zejdą więc jeśli nie był drogi to może lepiej kupić nowy egzemplarz a tego dać gdzieś na tyły żeby sobie odżył i wykorzystać go kiedy indziej? szkoda żeby straszł tak na froncie przez jakieś 3-4 lata.