widziałam i masz pięknie
bylinówce jest cięzko ładne zdjęcie cyknąć jedynie ,bo na żywo to cudo
trochę kadrów z brzozowej tym razem
tam trochę łatwiej cyknąc fotkę .....ale też tam kwiaty dojdą na razie są same jeżówki przed limkami i nie wiem co niższego dodać ....myślę o bodziszkach
a tu ze skalniaka kadr
ml nie bardzo tu rosną ,chyba na hakonki powymieniam ....przy schodach też hakonki muszę podosadzać ,bo kilka padło ....to był Twój pomysł ....pamiętam
macierzanka daje czadu ,tylko hakonki nie
red barony rosną pomalutku
czekam na telefon
widziałem kwitnące rododendrony
ponizsze zdjęcie zrobiłem samym rodkom ale wyszło zamazane. dlatego dodatkowo - postać:
urocze mostki:
Te rodki nie maja 15 lat lecz trzysta
Maj to piękny miesiąc. Wszystko kwitnie, jest kolorowo. Kwitną irysy, bzy, kocimiętka, łubiny, i tak można wymieniać bez końca. Krótko mówiąc jest bajecznie. Popis zaraz zaczną róże i powojniki.
Trochę fotek z mojego ogródka.
bardzo bardzo dziękuję starałam sie
psina też dziękuję piłka w pysku jest non stop
trochę przedogródka ,wiem ,że zanudzam tymi samymi kadrami ale tak mi sie on podoba hihi ,że nie potrafię nie cykać mu fotek
lecę zobaczyć co u Ciebie nowego
i lawenda przy skalniaku już daje czadu
Witam, czy ktoś ma pomysł jak poprawnie i równomiernie nawozić trawnik? Słyszałem, że siewnik kołowy odpada, bo się robią paski, a ręcznie mi nie wychodzi.
Te żółte paski rozumiem, że za dużo sypnąłem? Teraz lać dużo wody i czekać? I kiedy jakieś następne nawożenie i czym, żeby znowu nie spalić?
Druga sprawa, czemu się tak dzieje, że źdźbła trawa od dołu do połowy są źółte, a wyżej zielony? Za wysoko kosze?
na razie te kosaćce leżą mam je przyciąć ? czy tylko podlewać i wstaną ....
popatrzyłam na te różowe przetaczniki .....śliczne też podobno one długo kwitną
za to moje hakonki niektóre marne niestety -chyba trzeba wymienić
i z nowości to trawka z chwastami wschodzi w końcu
I taki cypelek do obsadzenia....., Gdyby ktoś miał jakiś pomysł co i gdzie dosadzić, posadzić to propozycje bardzo miłe widziane. Ja ciągle zmieniam zdanie, dlatego nic jeszcze nie rośnie
Z góry bardzo dziękuję