Zana
20:05, 05 maj 2018
Łucja no widzisz jakie z nas ogrodniczki fachowe
. Na szczęście już się pohamowałam i pierdółek na razie nie kupuję, chociaż kuszą, oj kuszą.
Gosia taki gorąc o tej porze to chyba nie jest normalne, ale fakt, wolę ciepło niż 16 stopni. Jeszcze doczekasz, że sprawiedliwości stanie się zadość, spoko
.
Alicja rośnie u mnie w półcieniu, ma na przemian słońce i cień. Jesienią rudzieje. Nie mam niestety fotki z takiej późnej jesieni.
Kasiu u mnie tulipany może troszkę później, bo nie są w pełnym słońcu. A może to takie odmiany? Nie wiem.
Mrokasia no właśnie się zbieram, żeby ten bajzel pokazać, ale odwagi mi brak
. Carex Phoenix Green nie daje objawów życia żadnych, ani jedna sztuka. Martwię się też o miskanty Adagio, bo co prawda gdzieś tam z boku po jednym zielonym ździebełku się pokazało, ale czy to znaczy, że żyją? Bardziej mi na nich zależy niż na tych carexach. Poza tym chyba raczej wszystko żyje.
Paniprzyrodo i właśnie takie babcine, pachnące chciałam
.
Iwonka serby nie przy bramie, one mają być pod płotem od drogi, mniej więcej po środku długości płotu. Klon jest na narożniku domu od strony bramy. Przyjedziesz to zobaczysz
. Nie wiem czy eM da swoją Kiku-kurę
uciąć, pieje i cmoka nad nią
.

Gosia taki gorąc o tej porze to chyba nie jest normalne, ale fakt, wolę ciepło niż 16 stopni. Jeszcze doczekasz, że sprawiedliwości stanie się zadość, spoko

Alicja rośnie u mnie w półcieniu, ma na przemian słońce i cień. Jesienią rudzieje. Nie mam niestety fotki z takiej późnej jesieni.
Kasiu u mnie tulipany może troszkę później, bo nie są w pełnym słońcu. A może to takie odmiany? Nie wiem.
Mrokasia no właśnie się zbieram, żeby ten bajzel pokazać, ale odwagi mi brak

Paniprzyrodo i właśnie takie babcine, pachnące chciałam

Iwonka serby nie przy bramie, one mają być pod płotem od drogi, mniej więcej po środku długości płotu. Klon jest na narożniku domu od strony bramy. Przyjedziesz to zobaczysz