A no widzisz, ja byłam święcie przekonana że masz Gracillimusy. To w takim razie Morning Light są kolejne na mojej liście zakupów. U Ciebie wyglądają obłędnie.
Przemku niestety fotek brak, pamiętam że był wtedy straszny skwar i nawet sięgać po aparat brudną łapą się nie chciało w tym miejscu był znaczny spadek terenu dlatego dużo ziemi nie wybieraliśmy, poszła podsypka z piasku 10-15 cm i na to suchy beton ok 15cm plus grubość płyt
Ja Olu z innej beczki troche - masz może zdjęcia jak osadzałaś te piękne płyty na tym placyku napewno na zaprawe ale jestem ciekaw ile wybieraliście ziemijak to wyglądało od strony technicznej że tak powiem ?
Witam Cię Aniu to są Morning Light i nie nadążają z kwitnieniem i bardzo dobrze bo ja nie lubię tych pióropuszy wole je w takiej wersji klimat u mnie w miare bo ja tak na południowym zachodzie sobie mieszkam
Konieczki, Mysza, Ele2001, Violinek, Pawluś, Leon60, Olili, Ewkakonewka, Ryska, Kuba, Jagoda - dziękuję za odwiedziny i za tyle ciepłych słów. To moja zapłata za pracę