Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Syla 16:55, 12 paź 2015

malkul napisał(a)

syal dała ujęcia w sepi

Nawet sobie specjalnie trawy połamała

Uśmiałam się Ola z tego , że sypnęło u Ciebie śniegiem pod linijkę

To dlatego u mnie poszło na całość ...hihihihihi

Zastanawiam się czy jeśli doczekam roztopów to czy mogę pozbyć się połamanych traw ... tak sobie dumam , aby nie przemarzły to może ciachnę je do połowy , może ciut więcej... Straszny rozgardiasz ogrodowy mi się zrobił .... A Ty jak byś zrobiła ???
Juzia 17:43, 12 paź 2015

Syla napisał(a)

Nawet sobie specjalnie trawy połamała

Uśmiałam się Ola z tego , że sypnęło u Ciebie śniegiem pod linijkę

To dlatego u mnie poszło na całość ...hihihihihi

Zastanawiam się czy jeśli doczekam roztopów to czy mogę pozbyć się połamanych traw ... tak sobie dumam , aby nie przemarzły to może ciachnę je do połowy , może ciut więcej... Straszny rozgardiasz ogrodowy mi się zrobił .... A Ty jak byś zrobiła ???

Zależy jaka zima będzie... bo mogą nie przemarznąć a zgnić bez liści.
Iwk4 17:49, 12 paź 2015

Olu, twoje 5 groszy pod śniegiem legło.
Ciśnienie mam podniesione podwójnie. Przez ten śnieg i nietakt pewnych osób na forum
Nie rozumiem, jak można się czepiać czyjegoś ogrodu, czy z projektem, czy bez - pokazaliście klasę w wykonaniu i jakości.

Ola, nigdy nie ukrywałaś, skąd czerpałaś pomysły na wykonanie. Czytałam twój wątek od początku i sama mi napisałaś, że masz projekt Danusi. W zeszłym roku z nim pracowałaś. A w tym masę pracy włożyliście w realizację własnych pomysłów i koncepcji. Efektem tych prac najbardziej się zachwycam. Ładne mi 5 GROSZY

Zima przyszłą przed jesienią. Zostały mi dwa dni,a tu taka zimota, ze nie poszłam cebul sadzić. Mam tyko nadzieję, że jak już będę mogła wrócić do prac ogrodowych, to wróci jesień

asica 18:03, 12 paź 2015

leon60 napisał(a)
liści nie ma g.... widać
ale jest na swoim miejscu, dostał tulipany do towarzystwa i grafitowy żwirek, który pewnie dopiero za rok będzie grafitowy...

Muszę Ci się przyznać Ola, że jak zaczęłaś prostować linie w ogrodzie, to miałam mieszane uczucia. Nie miałam przekonania czy mi sie to podoba. Ale ja jestem wzrokowcem, uwierzę jak zobaczę. I teraz już widzę, że jest wspaniale. A miejsce z oczkiem i z altaną, rewelacja.
ewa004 19:14, 12 paź 2015

Filemon24 napisał(a)
Na razie nie zakładam nowego wątku w dodatku na zimę mi się nie opłaca, Mój ogród młody tworzony przeze mnie od 2014 także na efekty czekam

Myślę że Ty nie masz nam co pokazać ..ot i tyle mam do powiedzenia na to Twoje puste gadanie

Sory Olcia
makkasia 19:36, 12 paź 2015

leon60 napisał(a)
liści nie ma g.... widać
ale jest na swoim miejscu, dostał tulipany do towarzystwa i grafitowy żwirek, który pewnie dopiero za rok będzie grafitowy...

Cuuuuudooooo !!!!!
makkasia 19:53, 12 paź 2015

a złe języki tylko sobie szkodzą ...Taaa
ściskam mocno
Madzenka 20:22, 12 paź 2015

Oluś nawet śnieg nie odbierze urody Twemu ogrodowi a wrecz doda mu cukru pudru
Pozdrawia włascicielka projektu przerobionego na maxa
ele2001 20:27, 12 paź 2015

Ja Olu z innej beczki troche - masz może zdjęcia jak osadzałaś te piękne płyty na tym placyku napewno na zaprawe ale jestem ciekaw ile wybieraliście ziemijak to wyglądało od strony technicznej że tak powiem ?
siakowa 21:58, 12 paź 2015

Filemon24 napisał(a)
Na razie nie zakładam nowego wątku w dodatku na zimę mi się nie opłaca, Mój ogród młody tworzony przeze mnie od 2014 także na efekty czekam

To tylko mówi po co tu jestes....nie zeby sie dzielić doswiadczeniem porazkami i sukcesami a zeby siee chwalic ogrodem....Wlasne zdanie trzeba miec ale dzieli sie nim kiedy ktos o to poprosi albo kiedy ma to komus pomoc...niekoniecznie sobie....