Na wejściu do mieszkania, tworzę takie sobie tematyczne ekspozycje.
W przyszłości w tym okresie będzie to raczej coś innego, ale tym czasem...w stylu morskim
Wiele elementów, które widać na zdjęciu zrobiłam sama
Danusiu, masz rację. Roślinki w otulinie śniegu, przy -15st.C są nieco bezpieczniejsze.
Co do strat..okaże się już niedługo, mam taką nadzieję .
Nie mogę się już doczekać wiosny, jak my wszyscy, prawda?
Dlatego pojawiają się w moim domu, namiastki wiosny...
Jestem tu dzięki Tobie, Ty byłaś u mnie pierwsza, pamiętam jak kupiłam trzy kwitnące rododendrony bo urzekły mnie kwiaty, dopiero potem szukałam informacji o tych kwiatach i wtedy trafiłam do Rododendronowego ogrodu, ponad tydzień wertowałam Twój wątek, czytałam, potem już tylko zdjęcia oglądałam. Twoje kolejne wątki wiadomo wyrywkowo, bo nie da się być wszędzie, ale na początku myślałam, że Ogrodowisko to tylko Bogdzia. Potem zaczęłam przyglądać się jak to działa, odkryłam ile ludzi jest na tym forum, którzy są ze mną do dziś. Bardzo wszystkim dziękuję
Cały rządek anabelek, które tworzą całkiem ładne tło dla tawułek Tutaj lepiej je widać. Są jeszcze młode, więc dopiero za kilka lat będą naprawdę silne.
Buziaki
Kochane babiszonki - czas mnie goni, więc piszę w biegu i nie wyrabiam z odwiedzinami więc życzę Wam wszyskim wszuystkiego naj w nowym sezonie! To z chwili obecnej dla Was!