oj dzis jakis zwierzecy dzien wlasie wypatrzylam dwa walczace sarniaki na lace sasiada. Fotki byle jakie, bo daleko i za ciemno juz
patrzcie jkie piekne poroze ma
Amazon Mist miałam dwa lata ale zimy nie było podobnego cienkowłosistego nie posiadam.
KF u mnie na tyłach ogrodu po bokach hortensji z jeżówkami, rozchodnikami i seslerią jesienną.
Twój zestaw powinien być ok.
A ten tam siedzi ze świeżo upolowaną sikorką, dwie sekundy pogoń trwała nie zdążyłam się zorientować co się dzieje, jak już ją miał
Nie dziobał jej od razu to jak one giną te ptaszki dusi je szponami???
Darła się tylko jak uciekała, jak jej dopadł już nie....
Zobaczył mnie i odleciał ze zdobyczą.
Basiu dziękuję serdecznie za komplementy
Tak sobie wyobrażam mój domek, te zielone drzwi( już mam producenta)są obłędne. Do tego pasuje do tabliczki z nazwą ulicy wyszperaną na starociach, to chyba przeznaczenie.
Takie grzejniki chciałam do starego domu, ale nie było nic w dobrej cenie. Może i dobrze. Teraz się trafiły i tylko czekać na to nieszczęsne pozwolenie.
To samo miejsce, dwa wschody słońca, a dwa zupełnie inne obrazki, natura jest niesamowita
Sylwuś dziękuję
Widziałam dzisiaj fotki ptaków z nowego sprzętu u Ciebie i jest ogromna różnica, piękne. I nie opowiadaj, że nie masz zdolności nawet słabszym aparatem potrafiłaś oddać piękno natury. Super!
Ja dzisiaj od rana siedzę
pod kocykiem, dopiero teraz zaczynam się zbierać na urodzinki do znajomych, szczerze to musze się zmusić...
Niech już przyjdzie wiosna, bo mam takiego lenia i nie umiem go przegnać
Ja oprócz tej wycinki na stawie nic nie tknęłam, bo się nie da. Śnieg zmarznięty pokrywa cienką warstwą , ale cały ogród. Nic się nie da robić.
Drzewa chciałam ciąć to mróz ścisnął, teraz już poczekam do połowy tygodnia może wreszcie ruszę moje wielkie 4 litery
Zawsze mi się marzyły takie kaloryfery i akurat się trafiły. Cieszę się ogromnie!
Na olx kupuję mnóstwo rzeczy, lubię tam zaglądać.
Dzisiaj tez coś kupiłam, ale o tym kiedy indziej
Zrobiłam dzisiaj listę czego mi brakuje do domu, w sumie to tylko domu ;D
Plany są zawsze
1.dalsze nasadzenia na drugiej działce, może jakaś foliówka.
2.nie duże zmiany na działce przy domu (róże byliny itp.)
czy to jest miejsce na ambrowca?
Jak tu obcinać jak ona mimo -18 zielona 10 szt takich zielonych zobacze jak będzie w kwietniu. Muszę zasięgnąć rady u Ewy Rosy od niej ja mam teraz się nie odzywa.
Świetna akcja. U kogoś pisałam że wysiewam w tych przeźroczystych pojemnikach i przykrywka służy po wschodzie roślin jako podstawka bo robię w pojemnikach otwory.
Zastanawiałam się czy wysiewać za tydzień czy się jeszcze wstrzymać do 2 tyg.
Dziś u mnie remontowo w domu więc zamknęłam się w swojej mini pracowni i jajkuję...
Spróbowałam nowej dla mnie techniki sospeso... zakochałam się!
Tu jeszcze robota w trakcie.