Wani
19:43, 04 maj 2018
Niestety nie podlałam ukorzeniaczem. Byłam nawet w dwóch sklepach ogrodniczych i mieli tylko takie w których moczy się korzenie przed posadzeniem....? Teraz czytam że z nich można też roztwór do podlewania zrobić? Szkoda że obsługa w sklepach nie potrafiła mi pomóc i zrobili wielkie oczy na pytanie o ukorzeniacz do podlewania.
Zacieniować firanką mówisz? 50 metrów tej firanki potrzebuję
Spojrzałam na siatki cieniujące i dość drogo wychodzą. Ale może moim cisom rzeczywiście szkodzi słońce? Po wsadzeniu były upału a one cały dzień w słońcu są.
Czy ktoś ma takiego męża jak ja? Rozłożyłam wczoraj węże w celu wyznaczenia rabat i trawnika. Teren jak pisałam udało się "ogarnąć", wczoraj grabiliśmy, odkamienialiśmy i wałowaliśmy teren teoretycznie przeznaczony pod trawnik. Wracam dziś z pracy a trawa posiana! Nie wiem czy się wkurzać czy cieszyć, miałam wizję trawnika idealnego a tu taki falstart...Ale chyba nie jest najgorzej.
Zacieniować firanką mówisz? 50 metrów tej firanki potrzebuję

Czy ktoś ma takiego męża jak ja? Rozłożyłam wczoraj węże w celu wyznaczenia rabat i trawnika. Teren jak pisałam udało się "ogarnąć", wczoraj grabiliśmy, odkamienialiśmy i wałowaliśmy teren teoretycznie przeznaczony pod trawnik. Wracam dziś z pracy a trawa posiana! Nie wiem czy się wkurzać czy cieszyć, miałam wizję trawnika idealnego a tu taki falstart...Ale chyba nie jest najgorzej.