Pasuje im u Ciebie Basiu, bardzo się cieszę że roślinki nie przyniosły mi wstydu.
Moja serduszka marniutka. Kwiatuszków nie będzie. Muszę jej poszukać innego stanowiska.
Z Wami to tak trudno się zawsze rozstawać. Bardzo dziękujemy za wczorajsze popołudnie, w miłym towarzystwie czas zleciał nie wiadomo kiedy
Koło olbrzymie, ale już jakieś pomysły w głowie się lęgną
Wielkie dzięki raz jeszcze i pamiątka od nas
Ja też swojego czasu miałam siatki, ale pozbyłam się ich, jedynie przy warzywniku została. Mój Niko też wbiega na rabaty i podsikuje, szczególnie, tujki.
Jakoś mam wrażenie, że po raz pierwszy widzę tak szeroki kadr i to w tą stronę Baaardzo mi się podoba Klimatyczny stół z krzesłami - my jeszcze się "nie dorobiliśmy" żadnego, choć taras czeka. I donice różane super pasują.. A powiedz mi, bo mnie ciągle kusi róża w donicy - ile litrów mniej więcej masz w takiej donicy - wypełniona jest ziemią do dna czy masz jakiś wkład?
Zeźliłam się dziś.
Przy rowie posadziłam mały krzaczek lilaka bo w ogrodzie nie mogłam dla niego znaleźć. Co roku zdarzały mu się jakieś wypadki i biednie wciąż wyglądał. W tym roku ładnie ruszył, kilka gałęzi pięknym kwieciem obsyało, niestety tak było do dziś bo wieczorem zorientowałam się, że część gałązek zostało obłamanych, kwiatki zniszczone No co za ludzie
W środę zrobiłam mu fotkę kmórką. Mam teraz na pamiątkę
Podoba mi się ta trawka W jakich warunkach rośnie u Ciebie? Słońce czy cień? Przebarwia się jesienią?
Zakupy zacne Anulka, lubię Twój klimatyczny ogród
Ale piękny, gęściutki, tłuściutki, mniamuśny! Ja swojego ciachnęłam jeszcze wczoraj ciut od góry za radą Toszki, bo za mocno go wypiętrzyłam jednak, drugi wygląda w porządku
Moje hosty też sobie nabierają ładnie masy - większość mam w cienistych miejscach, choć takich u mnie maleńko. Myślałam, że teraz je poprzesadzam w fazie kłów i podzielę przy okazji, ale jakos nie mogę sobie ich teraz wyobrazić, poczekam aż będą większe i całe kępy przeniosę