Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 22:17, 23 kwi 2018

margaretka3 napisał(a)
Iwonko, jestem oficjalnie.
Ja na juki w ogrodzie w ogóle nie miałam pomysłu, w końcu wydałam.
Doczytałam, że robisz na drutach. Też lubię

Gosiu, zerknęłam do twojego wątku i teraz skojarzyłam, że bardzo często do ciebie zaglądałam, ten tytuł mnie urzekł. Od lat uwielbiam przynajmniej raz w roku pojechac do Lanckorony, a jak jeszcze uda się kupić bułki w tej starej piekarni to już w ogóle pełnia szczęścia. Potem ławeczka przy zamku, domowy dżemik i pełen relaks
Piękne widoki macie z ogródka. Bedę śledzić już na bieżąco.
Do drutów wróciłam niedawno po ponad 20 latach, fantastyczny relaks. Zapisałam się do jednej z grup na FB, dziewczyny są tak pomocne, że robię juz 3 sweterek. Jesli będziesz zainteresowana to podeślę ci namiary
Anitka 11:19, 24 kwi 2018

Iwonka napisał(a)

Anitka dziękuję za wczorajsze spotkanie Było tak sympatycznie, że czuję niedosyt. Postaram się być 3 maja u Sylwii z kołem oczywiście
Wiśnia amanogawa ładnie wyglada, ale tylko na wiosnę. Potem ma dosyć mało liści i niestety lubią się zwijać pod wpływem jakiegoś choróbska.

Ja też dziękuje Iwonko. Też niedosyt czuje, ale mam nadzieje, że na kolejnym spotkaniu nadrobimy. Ja koło już "odkurzyłam" i zmierzyłam czy do bagażnika się zmieści Nie mogę już się doczekać kolejnego zlotu "dziewczyn z kołami". Buziaki przesyłam
abiko 12:22, 24 kwi 2018

Iwonka ja znam Twój ogród, nawet ci kiedyś pisałam o pięknym wrzosowisku. Chaosu tutaj nie ma żadnego. Dojrzały piękny ogród, nie to co u mnie, już się doła nabawiłam

Dziękuję, za podwiezienie i że znalazłaś chwilkę czasu. Przepraszam, że tak mało gościnnie, ale zdrowie niestety trochę mi daje w kość i to widać.
Wpadaj częściej, masz prawie po drodze
buziak, odpoczywaj
kasiek 19:43, 24 kwi 2018

Wo piekne magnolki, ale fotek coś mało cykasz
Równiez bardzo miło było Cie poznać Do następnego , mam nadzieję że wkrótce
sylwia_slomc... 12:22, 30 kwi 2018

Iwonka odbierz priv
Anitka 16:41, 04 maj 2018

Iwonko dziękujemy za przesympatyczne spotkanie. Do następnego.
My po powrocie o 21 oboje zasnęliśmy na sofie
sylwia_slomc... 22:37, 04 maj 2018

Iwonko na pamiątkę wizyty u nas i w podziękowaniu

Bardzo nam było miło Cię gościć
Iwonka 11:03, 05 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Iwonko na pamiątkę wizyty u nas i w podziękowaniu

Bardzo nam było miło Cię gościć

To ja Kochani dziękuję za zaproszenie!!! Cieszę się ogromnie, że poznałam tak ciepłych, przyjaznych i pracowitych ludzi - Was Sylwia i Wojtek oraz wszystkich Ogrodomaniaków i wasze Rodziny, których w tą słoneczną majówkę gościliście Jesteście MEGA Buziaki dla Wszystkich
Całe towarzystwo zapraszam do siebie, najlepiej jak najszybciej, póki ten mój chaos jeszcze nie usechł z powodu bezdeszczowej aury, którą mamy tej wiosny.
Iwonka 08:14, 07 maj 2018

Po 7 dniach nieobecności taki bujny ogród mnie przywitał I morze chwastów, których na szczęście na tych zdjęciach nie widać Wysuszona ziemia na rabatach nadal czeka na towarzystwo a ja nie wiem, co tam dosadzić. Chyba na razie wysypię korę, aby te puste połacie straszyły.

Widok z okna z sypialnii

Tu już pozycja bliżej parteru

I widoczek z ławki przed domem
Krakus 12:19, 07 maj 2018

super widoczki chwastów to nie widać...ja po 4 dniach jak wróciłem to może dmuchawców jedynie dzieciaki sie ucieszyły...

pewnie tak jak u mnie sucho niestety..cos nas deszcze i burze omijają...cały kwiecień nawet nie pokropiło u mnie ;(