Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

abiko 22:44, 04 maj 2018

Anitka skarby za tujami są super bardzo się cieszę, że was znowu spotkałam, bo fajna grupa nam się tworzy
U Sylwi jest dużo detali, ja choć bywam częściej to i tak wszystkich nie znam, może Kasia z Dębicy tylko zna wszystkie, ale ona ma taaakie super oko
Ściskam mocno i wpadaj
sylwia_slomc... 23:12, 04 maj 2018

Z Wami to tak trudno się zawsze rozstawać. Bardzo dziękujemy za wczorajsze popołudnie, w miłym towarzystwie czas zleciał nie wiadomo kiedy
Koło olbrzymie, ale już jakieś pomysły w głowie się lęgną
Wielkie dzięki raz jeszcze i pamiątka od nas

Iwonka 10:02, 05 maj 2018

Dziewczyny i chłopaki dziękuję za cudowne spotkanie Zapraszam teraz do mnie tylko musimy termin zgrać Ranczo Sylwii i Wojtka to raj na skołatane nerwy, sielanka o którą tak trudno w dzisiejszym świecie. Podziwiam Was za zapał do pracy i pomysłowość. Dziękuję za wszystko i do zobaczenia wkrótce
nicol21 10:00, 07 maj 2018

Ehhh rewelacyjny klimat masz w tym ogrodzie!
Prace chodnikowe podziwiam bo na pewno jest to ciężkie dla kregosłupa i paru innych partii. nie sądziłam że ekobordy tak brzydko się zachowują po jakimś czasie. mam ale tylko parę metrów więc ufff.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Krakus 12:24, 07 maj 2018

Widzę że kolejne spotkanko krakowskie się odbyło fajnie się sie grupa integruje
sylwia_slomc... 12:38, 07 maj 2018

Krakus napisał(a)

I to jaka, rewelacyjni ludzie
Krakus 12:42, 07 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

I to jaka, rewelacyjni ludzie

może kiedyś uda się wkręcić ale to melodia przyszłości bo z wolnym czasem to wiadomo jak jest...
Iwonka 12:43, 07 maj 2018

Krakus napisał(a)

Zapraszam do mnie 27 maja Będzie integracji ciąg dalszy
Anitka 18:20, 07 maj 2018

paulina_ns napisał(a)
Przepięknie jest to ujęcie pięknie wszystko u Ciebie wygląda już wiem co robiłaś 8 godzin na kolanach,współczuję, ale efekt na pewno będzie super

Mam nadzieje, że nam to wyjdzie lepiej niż z tymi ekobordami. Niestety na składzie mięli tylko końcówkę kostki i muszę albo gdzieś poszukać albo długie czekanie nam zostaje.
Anitka 18:30, 07 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Wspomnienia z Sylwi ogrodu zawsze są niezapomniane. Jest jedyny w swoim rodzaju

A ja chciałam Cię poprosić jeżeli umiesz doradzić w sprawie ciecia moich iglaków bo nie wiem czy z nich da się uzyskać ładną kulistą czy półkulistą formę. U mnie dam zaraz fotki.

Te kulki wymagają cięcia, bo bez tego tracą formę i się pokładają. Ja je tnę mocno co drugi rok. Po cięciu wyglądają niefajnie, ale po pewnym czasie się odbudowują.
Stosuję jeszcze w ich przypadku taki patent z wiązaniem wewnątrz, którego nie widać Powoduje to, że się nie pokładają, bardzo to w zimie pomaga, gdy śnieg pada.
Takim czymś je związuje, tym grubszym:

Tak to w środku po odchyleniu wygląda.

A tak ta kulka wygląda z zewnątrz.