Serdecznie zapraszamy na I Podkarpackie Targi Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, które odbędą się 10-11 marca 2018 roku w G2A Arena w Jasionce.
Podczas targów GARDEN EXPO znajdziecie wszystko czego potrzebujecie do ogrodu. Narzędzia, maszyny i akcesoria do pielęgnacji ogrodu, środki ochrony roślin a także przegląd oferty szkółek roślinnych oraz firm związanych z branżą florystyczną i architekturą ogrodową. Dodatkowo kącik porad ekspertów.
Targom towarzyszyć będzie strefa produktów regionalnych wytwarzanych na Podkarpaciu. Targi dają uczestnikom duże możliwości poznania trendów w ogrodnictwie, ale także są świetną okazją dla wystawców, którzy mogą zaprezentować swoją ofertę szerokiemu gronu odbiorców.
Takie ptaszki urzędowały dzisiaj na modrzewiu w pracy. Było ich całe stadko i tak zajadały nasionka aż miło było patrzeć. Część ptaszków dziubało nasionka na parapecie i udało się zdjęcie zrobić.
Stołowało się też stadko dzwońców. Widać że ptactwo bardzo wygłodniałe i ciężko im w takie mroźne dni.
To chyba czeczotka.
Tu kiepsko widać bo ukryte wśród gałązek i szyszek.
Mi ta podłoga zupełnie nie pasuje do sufitu, więc na pewno zdecydowałabym się ujednolicić, albo sufit albo podłoga, ale skoro podłoga solidna i najładniejsza, to zdjęłabym sufit i wygładziła, dałabym do niej jasne ściany i fajne mebelki
No właśnie mocno myślałam o takich panelach, ale jakoś nie mam do nich serca. Coś mi nie leżą.
Dodatkowym utrudnieniem są drzwi na strych - przy podeście, w samym rogu:
Teraz są sprytnie ukryte w tej boazerii i nadal bym chciała, żeby były ukryte, a z panelami trudno to pogodzić.
Jakby był tynk i farba, to myślałam o ościeżnicy ukrytej i skrzydle "do samodzielnego wykończenia"(o dziwo - wychodzi taniej niż drzwi standardowe!)
A propos drzwi i powyższego zdjęcia: druga rada potrzebna.
Na górze są 4 pary drzwi i ze względu na skosy, co najmniej 2 pary muszą być otwierane na zewnątrz (tj.: na antresolę). Ale te drzwi po lewej (te otwarte) jak będą otwierane na zewnątrz, to będzie niewygodnie przechodzić.
Pogodzić się z niewygodą, czy się nie certolić i zrobić te jedne otwierane do wewnątrz?
Ciag dalszy moich rabatek
Moja piękna,ogromna rozplenica Karley Rose
Pas hortek koło domu, jeszcze w wersji slim bo musi być miejsce żeby rozstawić rusztowanie do położeniu akrylu na dom, ale jak tylko się będzie dało dostanie więcej szerokości
Wygląd ogólny naszego domu wybaczcie jakoś i bałagan ale to jedyne jakie mam - w trakcie ocieplania