Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Nasz przydomowy ogródek 06:46, 27 paź 2013

Do góry
Jeden symbol ogrodowiska padł... Trzeba nowy postawić!!
Głosuję za ławką w łanach hortensji bukietowych i miskantach Może. Danusia coś doradzi?
Ogród niby nowoczesny ale... 06:39, 27 paź 2013

Do góry
W maju przyszłego roku krzyknij siostrze w czasie CHFSh suprajs
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 06:37, 27 paź 2013

Do góry
Bajeczna jesień
100 lat dla wnusi
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:35, 27 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Jutro niedziela,ma być piękna pogoda u nas , Ania napewno rzuci fotami
Pozdrawiam

Mniejmy nadzieję
Jurajski Ogród 06:32, 27 paź 2013

Do góry
Ja chcę wiecej zdjęć
Rododendronowy ogród II. 06:29, 27 paź 2013

Do góry
Cudowne kołory.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:51, 26 paź 2013

Do góry
Dzień przemysleń Bukszpany wiosną wiesz gdzie możesz kupić
A miało być tak pięknie.... 23:47, 26 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Bogdziu, w swoim ogrodzie jeszcze masz co ryć ? Ja myślałam że to ukończone dzieło

Będziemy ryć do krwi ostatniej, z falnki na flankę zmianom nie będzie końca.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:44, 26 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
A kiedy się musi wiązać ? Bo w tym roku to mój debiut z trawami większymi

Nie musi się ale wtedy zimą fruwają po ogrodzie bo wiatry je wyłamują. Ja związuję gdy robią się zółte, ale dzisiaj była taka ładna pogoda, że je powiązałam, bo kiedy zdarzy się taka następna okazja pogodowa?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:43, 26 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
uśmiałam się z niego dzisiaj, padał deszcz to zamiast przyjść do domu to sie wymościł w donicy z wrzosami.
Marzenko też szukałam w wiadomościach ale chyba przeoczyłam

Madzia już znalazła
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:36, 26 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
To trawy już trzeba wiązac ?

Nie trzeba ale mnie denerwowały poczochrane
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:31, 26 paź 2013

Do góry
Leon zawsze na tronie Pan i Władca !!

Czy pamiętasz kiedy tę czerowną kulkę do siedzenia kupowałaś, bo szukam wiadomosci do ciebie.... Ale mam 39 stron wiadomości.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:19, 26 paź 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)

A może 'Morning Light'?

Morning light idzie na rabatę z różami a gracillimus jest niemal identyczny ale na tej rabacie mi niebieskawy nie oasuje. Zebrinusy idą natomiast za plot, będą rosły przy ulicy.
Ale jeszcze mam zime na przemyślenia

Nowe miskanty juź zadołowane czekają na wiosenną eksmisję zebrinusów Przy zebrinusach posadziłam w doniczkach (zadolowane) czosnki aby ich wiosną nie uszkodzić

Przemyślę jednka temat gdyż morning light chyba jest minimalnie niższy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:18, 26 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
też tak miałam jak sadziłam cebule, o jak to piecze wieczorem... na drugi dzień pomimo tego, że gorąco bylo robiłam w długim rękawie...

Wyobraź sobie mnie na imprezie w sukience z krótkim rękawem dzisiaj wieczorem.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:17, 26 paź 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Marzenko witam, Cię po raz pierwszy na ogrodowisku, widzę,że burzowe zmiany u Ciebie, nie będę Ci
nic proponować, ale życzę Ci powodzenia i radości ze zmian ale fantastycznie masz

Aganiu witaj i dziękuję za odwiedziny u mnie zmiany zawsze są i będą Kobieta bowiem zmienną jest
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:15, 26 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Ale kolorowo jeszcze masz i róże przepięknie kwitną A tych wielkoludnych bambusów zazraszczam straszliwie ( oczywiście pozytywnie) Muszę znależć u mnie jakieś mądre rozwiązanie na pomieszczenie dla nich

Pamiętaj gdybyś miała ochotę to wiosną mogę podzielić bambusy, bo mi już doniczki rozsadzają....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:14, 26 paź 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Dzięki Marzenko za wpis u mnie o śliwach. Szukam u Ciebie pomysłów na kulki na kijku .
A .. i jeszcze chciałam zapytać, czy carexy Evergold masz w słońcu? Zastanawiam się czy moich nie przesadzić.

Moje evergold są w słońcu do południa, potem cien rzucają na nie miskanty i brzoza.

Kulki na kiju: wiśnia umbracośtam, trzmieliny, cis, bukszpany i jeden rh moze jeszcze uda mi się buka tricolor w kule uformować ale na razie ogrodowisko nakazało go nie ciąć i utrzymać rozwichrzoną fryzurę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:11, 26 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Kurcze.. Twoje trawy jeszcze zielone....... a moje całe już suche... i co mi teraz po +20 jak -6 swoje zmarnowało.....
Ja powiążę w terminie późniejszym, na razie czasu mi brak na pilniejsze rzeczy .. z tego powodu mam złu humor...... z planu na dziś nawet 10 % nie dziabnęłam...
Nawet nie mam ochoty na forum

A ja od wiązania traw w koszulce z krótkim rękawem cale ręce mam w sznytach... Cala jestem pocięta...
Nie mialam co robić w ogrodzie to sobie trawy powiązałam....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:10, 26 paź 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)
Mnie jak zwykle żywopłocik grabowy rozwala
Madżenko please, dużo zdjęć tego żywopłotu dawaj, bo chciałam poobserwować czy liście rzeczywiście zimą zostają, jak wygląda ośnieżony, kiedy następuje ten moment, że stare liście spadają a nowe rosną.
Bambusy w domku cudownie się prezentują i osłaniają od ciekawskich.
Cudnie w Twoim ogrodzie...
Fajny rodzinny widoczek nam zapodałaś: Madzenka snopowiązałka, Adaś kosi w słuchawkach (z muzyczką?) a psiak-wykidajło pilnuje bramy z groźną minką, żeby pańci nikt nie nachodził

Będę dla Ciebie focić żywopłot. U mnie od bardzo silnych wiatrów pogubi częśc lisci, u ciebie w zaciszu na pewno do wiosny przetrwają. Grab gubi liście dopiero wówczas gdy młode zaczynają pączkować, czyli w kwietniu.
A gdzie ty M'a wypatrzyłaś? Zawsze w słuchawkach muzyka, mogę się drzeć na pól wsi, że jak zwykle za krótko kosi, a on i tak nie słyszy..... Kosił i wertykulował trawnik, nie mogłam zdjęć zrobić bo mi się szlajał po trawniku!!! Tytus natomiast zawsze swojego płotu i panci pilnuje

Bambusy zastępują firany nic przez ten gąszcz nawet przy zapalonym świetle nie widać. Pamiętaj jeśli chcesz to wiosną możemy je piłą spalinową podzielić
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:04, 26 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
i kulkę, ale czerwoną

To podaj proszę Łukaszowi namiary sklepu na pewno masz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies