Tak mam białą i pomarańczową kulkę taką samą jak w inspiracjach z CHFSh
Jutro ci znajdę kulki a donice znalazl już sam Sebek
Plantacja bukszpanowa dostępna dla wszystkich wiosną. Przyczepka, troszkę kilometrów i będą Ania Art też ma wroclawskie bukszpany
Będę dla Ciebie focić żywopłot. U mnie od bardzo silnych wiatrów pogubi częśc lisci, u ciebie w zaciszu na pewno do wiosny przetrwają. Grab gubi liście dopiero wówczas gdy młode zaczynają pączkować, czyli w kwietniu.
A gdzie ty M'a wypatrzyłaś? Zawsze w słuchawkach muzyka, mogę się drzeć na pól wsi, że jak zwykle za krótko kosi, a on i tak nie słyszy..... Kosił i wertykulował trawnik, nie mogłam zdjęć zrobić bo mi się szlajał po trawniku!!! Tytus natomiast zawsze swojego płotu i panci pilnuje
Bambusy zastępują firany nic przez ten gąszcz nawet przy zapalonym świetle nie widać. Pamiętaj jeśli chcesz to wiosną możemy je piłą spalinową podzielić
A ja od wiązania traw w koszulce z krótkim rękawem cale ręce mam w sznytach... Cala jestem pocięta...
Nie mialam co robić w ogrodzie to sobie trawy powiązałam....
Moje evergold są w słońcu do południa, potem cien rzucają na nie miskanty i brzoza.
Kulki na kiju: wiśnia umbracośtam, trzmieliny, cis, bukszpany i jeden rh moze jeszcze uda mi się buka tricolor w kule uformować ale na razie ogrodowisko nakazało go nie ciąć i utrzymać rozwichrzoną fryzurę