Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Mój mały raj na ziemi :) 18:59, 30 paź 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
Sebek,
no przecież słynny grudzień 2012 , tuż przed świętami mój M z moim synem mieli dachowanie..... musiałam zmienić autko

A no tak
Ale się zapytowuję dlaczemu nie widzę Ciebie na awatarku tylko figurę z materiału bardziej lub mniej szlachetnego? No nie żeby do Ciebie Aniołek nie pasował
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:56, 30 paź 2013

Do góry
Dzięki Aniu Do miszcza mi daleko....ale uczę się

Elu - to forum to jedna wielka inspiracja - mamy tu przekrój chyba wszystkich rodzajów ogrodów - wiejskich, klasycznych, nowoczesnych, zimozielonych, bylinowych, mieszanych, naturalistycznych, kolekcjonerskich, minimalistycznych i pewnie jeszcze innych Dla każdego coś dobrego Ale koniecznie śledź artykuły Danusi o ogrodach angielskich i o CHFS
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:52, 30 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Ilu nowych gości mam dzisiaj - Ciebie też serdecznie witam
Tak jak pisałem poprzedniczce inspirujcie się ile chcecie, bo mój ogród też jest w większości zgapiony

ktoś mi napisał, że po to jest to forum by odgapiać i tworzyć piękne ogrody
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:51, 30 paź 2013

Do góry
Sebek, ogród coraz piękniejszy ! zresztą....fotki też
brawo "miszczu"
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:48, 30 paź 2013

Do góry
elzbieta_g napisał(a)
Sebek witaj ! już tyle czasu Cię podglądam, że aż nie przyzwoicie w końcu oficjalnie pojawiam się u Ciebie i teraz legalnie będę ty zaglądać wiele pomysłów zaczerpnę z Twojego ogrodu jeśli pozwolisz ale dopiero na wiosnę

Ilu nowych gości mam dzisiaj - Ciebie też serdecznie witam
Tak jak pisałem poprzedniczce inspirujcie się ile chcecie, bo mój ogród też jest w większości zgapiony
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:47, 30 paź 2013

Do góry
Viola napisał(a)
Właśnie przed chwilą córka (prawie w Twoim wieku) mnie pyta:
- Mamo, mam sprawę , co robisz?
- Spaceruję po ogrodzie Sebka.
- A on o tym wie?
- Nie wie.
- To ty nie spacerujesz, tylko szpiegujesz. Idź i się przywitaj !
No i tak pouczona przez córkę, witam Cię Sebku. Ogród piękny, pomysły i realizacje - profeska. Będę kopiować na żywca normalnie, będziesz mógł mnie w przyszłości ścigać za naruszenie praw autorskich, ha,ha.
A skoro Marta (Tusiala) proponuje Ci korepetycje z siłki, to ja chętnie Ci z inglisza pracę domową odrobię, jak będziesz miał za dużo lekcji. Powaga, pisz na priva. Pozdrawiam.

No to Cię oficjalnie witam Jeśli będziesz zgapiać to będzie mi bardzo miło, bo to znaczy, że jednak mój ogród nie jest taki zły Choć kolejny będzie całkowicie inny....ale to jeszcze duuużo wody upłynie
Zadania z angielskiego? Nie wiesz w co się pakujesz Żart....Raczej nie, bo za mnie matury raczej nie będziesz zdawać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:34, 30 paź 2013

Do góry
Sebek witaj ! już tyle czasu Cię podglądam, że aż nie przyzwoicie w końcu oficjalnie pojawiam się u Ciebie i teraz legalnie będę ty zaglądać wiele pomysłów zaczerpnę z Twojego ogrodu jeśli pozwolisz ale dopiero na wiosnę
Ogród to moje hobby 18:28, 30 paź 2013

Do góry
Witaj Przychodzę na prośbę Dajany, żebyś miał link do Twojego pięknego ogrodu w podpisie

Ogród to moje hobby

Zacytuj mój post i wklej kod do podpisu - będzie wtedy aktywny
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:20, 30 paź 2013

Do góry
Extra No i polki w gabionie juz są
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:50, 30 paź 2013

Do góry
No niewiem W polowie czerwca mam egzamin, wiec przygotywac bede sie intensywnie.... Ale przynajmniej odpadnie reszta nauki A to duuuzo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:35, 30 paź 2013

Do góry
Tusiala napisał(a)
A na siłowni to spalasz, pompujesz czy wzmacniasz? Swego czasu pracowałam na siłce więc mogę doradzić to czy tamto Chociaż skoro jestes w wieku licealnym to pewnie pompujesz
Co do szkoły to się ją skończyło ale wczoraj pisałam Mężowi esej na studia więc już w nocy nie miałam siły na Ogrodowisko żeby pisać i czytać.
Powodzenia na olimpiadzie

Na silowni wszystko po trochu Mam swoj zestaw cwiczen, ale jak mozesz mi napisac na PW jakies tajniki to poprosze

Macham do Was, z silowni wlasnie Pani od inglisza odwolala zajecia... Oh oh jak mi przykro
Wilcza Góra 12:32, 30 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Świetne porównanie Jednak nadal jest u Ciebie bardzo kolorowo

myślę, że jeżeli prognozy się sprawdza to za około tydzień już wszyscy brązami w ogrodzie będziemy się "zachwycać"
tyle jeszcze pięknych, kolorowych ogrodów oglądam...bez śladów mrozu
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:42, 30 paź 2013

Do góry
Ciociu Małgoś - dziś pies na kamienie nie wszedł, a przynajmniej nie kopał.... może zadziała kamyk i większe kamyki..

Gabriela - Twoje róże wprawiają jeszcze w zachwyt.. zwłaszcza Abraham U mnie po różach.. mróz swoje zrobił Są tylko pączki, ale chyba już nie zakwitną

Bożenka - dziękuję za komplement A goryczką sie też zachwycam

Sebek - odmachuję

Mariusz - witaj zgubo Wiem, że działasz ostro i wcale się nie pochwalisz co zrobiłeś.. muszę sie chyba wybrać do Ciebie osobiście

Kondzio - patrzę na zmiany u Ciebie i nie che być gorsza Jak zdrówko.. lepiej......

U mnie kamyki poszorowane i woda już tylko w fontannie.. kamyki czyste czekają na wiosnę

Jeżówki zostawiam dla szczygłów.. chociaż potem mam problem bo sie strasznie wysiewają... ale to taka prawdziwa ptasia stołówka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:36, 30 paź 2013

Do góry
...czytając Twój opis dnia Sebek, przypominam sobie moje czasy licealine...no i tez wcale nie było lekko...szczególnie w roku maturalnym...zakówałam ostro żeby dobrze maturę zdac i jeszcze egzaminy na studia ( bo tak kiedys było)...dobrze że te czasy mam już za sobą...teraz jednak z perspektywy lat człowiek tęskni za tymi czasami.....nie wiedzic czemu....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:46, 29 paź 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Własnie ostatnio dochodzi do mnie idiotyzm ilościowy godzin lekcji , np . Gimnazjalistów... Mój syn ma 3 dni pod rząd 8/7 lekcji.. Potem wrócić do domu , 40 min autobusem ,zadanie , nauczyć się , wyspać się ... Może jeszcze jakie przyjemności ???... Upsss.. Doby brakuje...

Współczuję naprawdę ... Sebek zgłoś się na ministra edukacji , ja będę Cię wspomagać

Bożeszzz , ale powiało skromnością

Opowiem Ci mój jutrzejszy dzień Wstanę o 6, do szkoły na 7 - mam do 14.00 - oficjalnie Potem zostaję do 16, bo się przygotowujemy do Olimpady wiedzy Ekonomicznej - za tydzień już jest, więc będę mieć spokój...ale, że zdaję rozszerzenie z inglisza to mam być teraz co tydzień o 15.45 w szkole naszej nauczycielki - także będę w dwóch miejscach naraz - tam do 17, może....Także daje to mi oficjalnie 13 godzin lekcyjnych....A potem muszę jeszcze jechać na siłkę, bo jutro mi się kończy karnet i żal mi nie wykorzystać....Może o 19 doturlam się do domu....Dużo dałbym, żeby wykreślić jutrzejszą datę z mojego kalendarza....Ale co mnie nie zabije to... no w tym przypadku raczej dobrze nie zrobi No i gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

A kurs fotografii - cykaj, cykaj i cykaj - Ja pewnie już zrobiłem koło 30000 zdjęć w życiu...i ciągle siem doskonalę....Danusia w swoim komputerze i nośnikach ma pewnie kilkaset tysięcy fotek

Lecę, bo mnie ranek zastanie.....Bo do północy to już się dawno przyzwyczaiłem
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:34, 29 paź 2013

Do góry
Czy się stoi czy się leży, pochwała za robotę Ci się należy Macham
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:31, 29 paź 2013

Do góry
Własnie ostatnio dochodzi do mnie idiotyzm ilościowy godzin lekcji , np . Gimnazjalistów... Mój syn ma 3 dni pod rząd 8/7 lekcji.. Potem wrócić do domu , 40 min autobusem ,zadanie , nauczyć się , wyspać się ... Może jeszcze jakie przyjemności ???... Upsss.. Doby brakuje...

Współczuję naprawdę ... Sebek zgłoś się na ministra edukacji , ja będę Cię wspomagać

Bożeszzz , ale powiało skromnością
Ogród w skali mikro :) 20:25, 29 paź 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Dopomóżcie jeszcze , jak mogę poprosić

A czy rozplenice trzeba jakoś specjalnie zabezpieczać ??.... Wiązać ??... Osłaniać ????

Wiążemy w uroczy snopek, dajemy kolorową kokardkę, żeby była ładna ozdoba na zimę i święta oraz możesz dać jeszcze kopczyk z kory I tyle
Wilcza Góra 20:22, 29 paź 2013

Do góry
Świetne porównanie Jednak nadal jest u Ciebie bardzo kolorowo
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:21, 29 paź 2013

Do góry
Te trawki o które pytacie to raczej Carexy Amazon Mist - świetne są, bardzo zwiewne i dodają lekkości rabacie - no i nie zajmują zbyt dużo miejsca Zobaczymy jak będzie zimą, na razie wyglądają świetnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies