Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

elzbieta_g 18:34, 30 paź 2013

Sebek witaj ! już tyle czasu Cię podglądam, że aż nie przyzwoicie w końcu oficjalnie pojawiam się u Ciebie i teraz legalnie będę ty zaglądać wiele pomysłów zaczerpnę z Twojego ogrodu jeśli pozwolisz ale dopiero na wiosnę
Sebek 18:47, 30 paź 2013

Viola napisał(a)
Właśnie przed chwilą córka (prawie w Twoim wieku) mnie pyta:
- Mamo, mam sprawę , co robisz?
- Spaceruję po ogrodzie Sebka.
- A on o tym wie?
- Nie wie.
- To ty nie spacerujesz, tylko szpiegujesz. Idź i się przywitaj !
No i tak pouczona przez córkę, witam Cię Sebku. Ogród piękny, pomysły i realizacje - profeska. Będę kopiować na żywca normalnie, będziesz mógł mnie w przyszłości ścigać za naruszenie praw autorskich, ha,ha.
A skoro Marta (Tusiala) proponuje Ci korepetycje z siłki, to ja chętnie Ci z inglisza pracę domową odrobię, jak będziesz miał za dużo lekcji. Powaga, pisz na priva. Pozdrawiam.

No to Cię oficjalnie witam Jeśli będziesz zgapiać to będzie mi bardzo miło, bo to znaczy, że jednak mój ogród nie jest taki zły Choć kolejny będzie całkowicie inny....ale to jeszcze duuużo wody upłynie
Zadania z angielskiego? Nie wiesz w co się pakujesz Żart....Raczej nie, bo za mnie matury raczej nie będziesz zdawać
Sebek 18:48, 30 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
Sebek witaj ! już tyle czasu Cię podglądam, że aż nie przyzwoicie w końcu oficjalnie pojawiam się u Ciebie i teraz legalnie będę ty zaglądać wiele pomysłów zaczerpnę z Twojego ogrodu jeśli pozwolisz ale dopiero na wiosnę

Ilu nowych gości mam dzisiaj - Ciebie też serdecznie witam
Tak jak pisałem poprzedniczce inspirujcie się ile chcecie, bo mój ogród też jest w większości zgapiony
anula_wn 18:51, 30 paź 2013

Sebek, ogród coraz piękniejszy ! zresztą....fotki też
brawo "miszczu"
elzbieta_g 18:52, 30 paź 2013

Sebek napisał(a)

Ilu nowych gości mam dzisiaj - Ciebie też serdecznie witam
Tak jak pisałem poprzedniczce inspirujcie się ile chcecie, bo mój ogród też jest w większości zgapiony

ktoś mi napisał, że po to jest to forum by odgapiać i tworzyć piękne ogrody
Sebek 18:56, 30 paź 2013

Dzięki Aniu Do miszcza mi daleko....ale uczę się

Elu - to forum to jedna wielka inspiracja - mamy tu przekrój chyba wszystkich rodzajów ogrodów - wiejskich, klasycznych, nowoczesnych, zimozielonych, bylinowych, mieszanych, naturalistycznych, kolekcjonerskich, minimalistycznych i pewnie jeszcze innych Dla każdego coś dobrego Ale koniecznie śledź artykuły Danusi o ogrodach angielskich i o CHFS
Viola 19:05, 30 paź 2013

Z tą maturą, to wiem. Ale czasami człowiek ma tyle na głowie: fotki pstrykać, odpowiadać na posty, nowe artykuły Danusi czytać (już się nie mogę doczekać następnego), a tu w szkole żyć nie dają i głupie rozprawki każą pisać.... Ciesz się, że nowej matury w 2015 nie będziesz musiał zdawać - to dopiero masakra.
A ze swoimi zdjęciami, to na jakąś wystawę powinieneś trafić. To wielka sztuka robić takie makro-zdjęcia. Piękne!
elzbieta_g 19:08, 30 paź 2013

Sebek napisał(a)
Dzięki Aniu Do miszcza mi daleko....ale uczę się

Elu - to forum to jedna wielka inspiracja - mamy tu przekrój chyba wszystkich rodzajów ogrodów - wiejskich, klasycznych, nowoczesnych, zimozielonych, bylinowych, mieszanych, naturalistycznych, kolekcjonerskich, minimalistycznych i pewnie jeszcze innych Dla każdego coś dobrego Ale koniecznie śledź artykuły Danusi o ogrodach angielskich i o CHFS

dzięki, jestem na bieżąco oczy by chciały ale ręce lewe
Sebek 19:09, 30 paź 2013

Teraz u mnie priorytetem jest nauka...I niestety mam zaległości na forum...Ale raz w tygodniu odrabiam wątki tematyczne i artykuły, a w ogrodach bywam incoguto Ogólnie nie ma źle....Zresztą nigdy nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej...Koniec przerwy - wracam do matmy, bo czuję kartkówkę.....Ale zostało mi np....i chyba nie zawaham się go użyć
agatanowa 20:06, 30 paź 2013

Sebek napisał(a)

Opowiem Ci mój jutrzejszy dzień Wstanę o 6, do szkoły na 7 - mam do 14.00 - oficjalnie Potem zostaję do 16, bo się przygotowujemy do Olimpady wiedzy Ekonomicznej - za tydzień już jest, więc będę mieć spokój...ale, że zdaję rozszerzenie z inglisza to mam być teraz co tydzień o 15.45 w szkole naszej nauczycielki - także będę w dwóch miejscach naraz - tam do 17, może....Także daje to mi oficjalnie 13 godzin lekcyjnych....A potem muszę jeszcze jechać na siłkę, bo jutro mi się kończy karnet i żal mi nie wykorzystać....Może o 19 doturlam się do domu....Dużo dałbym, żeby wykreślić jutrzejszą datę z mojego kalendarza....Ale co mnie nie zabije to... no w tym przypadku raczej dobrze nie zrobi No i gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

A kurs fotografii - cykaj, cykaj i cykaj - Ja pewnie już zrobiłem koło 30000 zdjęć w życiu...i ciągle siem doskonalę....Danusia w swoim komputerze i nośnikach ma pewnie kilkaset tysięcy fotek

Lecę, bo mnie ranek zastanie.....Bo do północy to już się dawno przyzwyczaiłem

Sebek, nie jest źle - potem będzie tylko gorzej.
Na razie uczysz się, wybierasz fakultety, jakieś korki, chodzisz na siłkę czy też inne sporty, mieszkasz z rodzicami, nauczyciele znają, wychowawca klasy prowadzi za rączkę do matury, wszycy chuchają-dmuchają, dosłownie żadnych przyziemnych obowiązków - same inwestycje w siebie i udoskonalanie siebie, do tego w tym okresie dochodzi głebokie odczucie, że już się jest dorosłym, madrym, a świat jakby kręcił się tylko wokół Ciebie i dla Ciebie, no i że góry mozna przenosić. Żyć nie umierać! Chyba jeden z najlepszych okresów życiu. Wspomnisz moje słowa.