Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 06:43, 30 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Kocimiętka jest cudna mnie skapło od Ani, nieplanowana się w ziemi schowałą i mam
a ja w sny wierzę.
Sebciu trzymaj się

Przecież sny to nasza podświadomość , ktorej pragmatyczne umysły nie ogarniają. Dlatego wierzę w sny gdyż uświadamiają mi co odczuwam, czego sie boję, co mi podswiadomość podpowiada.
Anita1978 07:29, 30 paź 2013

Fotki mistrzowskie! Ładnie uchwycasz chwilę!
baraga1904 07:36, 30 paź 2013

...czytając Twój opis dnia Sebek, przypominam sobie moje czasy licealine...no i tez wcale nie było lekko...szczególnie w roku maturalnym...zakówałam ostro żeby dobrze maturę zdac i jeszcze egzaminy na studia ( bo tak kiedys było)...dobrze że te czasy mam już za sobą...teraz jednak z perspektywy lat człowiek tęskni za tymi czasami.....nie wiedzic czemu....
Tusiala 08:13, 30 paź 2013

A na siłowni to spalasz, pompujesz czy wzmacniasz? Swego czasu pracowałam na siłce więc mogę doradzić to czy tamto Chociaż skoro jestes w wieku licealnym to pewnie pompujesz
Co do szkoły to się ją skończyło ale wczoraj pisałam Mężowi esej na studia więc już w nocy nie miałam siły na Ogrodowisko żeby pisać i czytać.
Powodzenia na olimpiadzie
Joaska 10:47, 30 paź 2013

Seba pozdrawiam.
Sebek 16:35, 30 paź 2013

Tusiala napisał(a)
A na siłowni to spalasz, pompujesz czy wzmacniasz? Swego czasu pracowałam na siłce więc mogę doradzić to czy tamto Chociaż skoro jestes w wieku licealnym to pewnie pompujesz
Co do szkoły to się ją skończyło ale wczoraj pisałam Mężowi esej na studia więc już w nocy nie miałam siły na Ogrodowisko żeby pisać i czytać.
Powodzenia na olimpiadzie

Na silowni wszystko po trochu Mam swoj zestaw cwiczen, ale jak mozesz mi napisac na PW jakies tajniki to poprosze

Macham do Was, z silowni wlasnie Pani od inglisza odwolala zajecia... Oh oh jak mi przykro
Bogdzia 16:43, 30 paź 2013

Sebuś jeszcze troche i będziesz miał najlepsze i najdłuższe wakacje w nagrode.Pozdrawiam.
Sebek 16:50, 30 paź 2013

No niewiem W polowie czerwca mam egzamin, wiec przygotywac bede sie intensywnie.... Ale przynajmniej odpadnie reszta nauki A to duuuzo
dajana 18:23, 30 paź 2013

Sebku proszę uaktywnij ten podpis do ogrodu Franka on tego nie potrafi a ja nie moge go nigdzie znalesc Jestes prawa reka szefowej a jej nie chcę niepokoic.Bede ci wdzieczna i Franio oczywiscie .FrancoPolo--wizytówki ogrod -z-elementami-stylu-japonskiego
Viola 18:30, 30 paź 2013

Właśnie przed chwilą córka (prawie w Twoim wieku) mnie pyta:
- Mamo, mam sprawę , co robisz?
- Spaceruję po ogrodzie Sebka.
- A on o tym wie?
- Nie wie.
- To ty nie spacerujesz, tylko szpiegujesz. Idź i się przywitaj !
No i tak pouczona przez córkę, witam Cię Sebku. Ogród piękny, pomysły i realizacje - profeska. Będę kopiować na żywca normalnie, będziesz mógł mnie w przyszłości ścigać za naruszenie praw autorskich, ha,ha.
A skoro Marta (Tusiala) proponuje Ci korepetycje z siłki, to ja chętnie Ci z inglisza pracę domową odrobię, jak będziesz miał za dużo lekcji. Powaga, pisz na priva. Pozdrawiam.