Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 09:59, 30 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

witaj! i u Ciebie ogrodowe rewolucje od dawna podglądam i podziwiam metamorfoza niesamowita a efekt piorunujący a psina kochanapozdrawiam

Ela.. pozdrawiam prawie sąsiadkę Podkarpacie rośnie w siłę....
Nie czasowa jestem, wiec sorki, że odpowiadam tak z doskoku i nie każdemu..... zimą wszytko nadrobimy
Mala_Mi 10:26, 30 paź 2013

Przeglądam jeszcze do tyłu co mogłam przegapić w postach.. i tak jeszcze sie odniosę tu i tam do Waszych wpisów... taki opóźniony zapłon..

Olaw - zguba sie znalazła Nigdzie Cię nie ma ... ani u innych ani u siebie ..

Ana_art - (jakoś te Anie trzeba rozróżniać) to super, że takie sztukowanie ma sens.. czytałam kiedyś jak Danusia pokazywała jak ceruje uszkodzenia w bukszpanach ...a krzywe nóżki mnie denerwowały... Jak u Ciebie zdało egzamin to i u mnie zda Mam nadzieję

Madżen - a może tylko ławeczka na skraju tarasu???? Malkul dala jakieś inspiracje z printa z ławeczkami i tak sie zaczęłam zastanawiać... ale nie ma pospiechu.. jest już dobrze A pedantycznie u mnie nie musi być, bo sie będę źle czuła .. jak nie u siebie ..

Beta - dobrze mówisz.. trza poczekać i się oswoić z nową sytuacją.. Dla Ciebie mój najpiękniejszy uśmiech

Irena, Margarrete - moje niektóre wrzośce też już kwitną.. ogłupiały....

A to krokusy.. jeszcze trochę i zakwitną..

Mala_Mi 10:34, 30 paź 2013

Pszczółka - co do Cienie to nie mam najmniejszych wątpliwości, że piszesz co myślisz .. i za to Cię bardzo cenię.. wiesz o tym..... swój swego zawsze znajdzie Dobudować murek to nie taka prosta sprawa. Bo musiałabym zburzyć płytki na tarasie, przesadzić to co posadziłam. Wbrew pozorom to już większa robota i większy bałagan... i koszt.. a tego ostatniego unikam na razie jak ognia.. budżet został i tak przekroczony... Dlatego ten temat na razie rozważam tylko teoretycznie..... jak coś taniego wpadnie do głowy, a będzie fajniej to tak, ale żadnych demolek i większych kosztów. Zwłaszcza, że w pracy mam przymusowy zastój

Basiu - z murkiem nie jest tak prosto i tanio Jak się nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.. jest piknie, a kiedyś będzie jeszcze piękniej

Gierczuś.... ty jako ta jaszczurka to cały czas jesteś na kolanach i leżąco I to z ochroną wątroby

Mirka - Tobie też

I jakiś kolorek..

Mala_Mi 10:42, 30 paź 2013

Ciociu Małgoś - dziś pies na kamienie nie wszedł, a przynajmniej nie kopał.... może zadziała kamyk i większe kamyki..

Gabriela - Twoje róże wprawiają jeszcze w zachwyt.. zwłaszcza Abraham U mnie po różach.. mróz swoje zrobił Są tylko pączki, ale chyba już nie zakwitną

Bożenka - dziękuję za komplement A goryczką sie też zachwycam

Sebek - odmachuję

Mariusz - witaj zgubo Wiem, że działasz ostro i wcale się nie pochwalisz co zrobiłeś.. muszę sie chyba wybrać do Ciebie osobiście

Kondzio - patrzę na zmiany u Ciebie i nie che być gorsza Jak zdrówko.. lepiej......

U mnie kamyki poszorowane i woda już tylko w fontannie.. kamyki czyste czekają na wiosnę

Jeżówki zostawiam dla szczygłów.. chociaż potem mam problem bo sie strasznie wysiewają... ale to taka prawdziwa ptasia stołówka
beta 10:46, 30 paź 2013

Aniu a masz może niskie różowe jeżówki?

Mala_Mi 10:49, 30 paź 2013

Magda - twoich kamyków to chyba nikt na ogrodowisku nie pobije.. a raczej tej ilości Fachowcy łapią się za głowę jak konwalnika nazywamy trawką

Agata - umberki wielkie i ładne.. już wczoraj oglądałam

Agawita - myślę, że nie będzie oczkiem w głowie, bo ja kocham wszystkie moje rabaty Nawet te zapuszczone.... bo to nie ich wina, że takie są a nie inne.... i ja przede wszystkim kocham kwiaty... a przedogróek ma być elegancki i reprezentacyjny.. i tego sama nigdy bym nie zrobiła.. wiec jeszcze raz dziękuje Danusi za projekt i wszystkim pomagającym w zaprojektowaniu.. głownie Sylwii i Marzence.

Żurawki sie przyplaskały, ale za to nabrały koloru

Mala_Mi 10:53, 30 paź 2013

beta napisał(a)
Aniu a masz może niskie różowe jeżówki?

Mam .. PICCOLINO.... na szybko znalazłam foto jak są w doniczkach... one są naprawdę niskie..... 15cm

Mala_Mi 11:05, 30 paź 2013

Ania MOnte - paluszki do papryki wkładałam, bo nogami nie umiem... ale paluszki w rękawiczkach.. a i tak paliło

Ania Gor - pozdrawiam popołudniowo

Ula- też nieczasowa... wieczorkiem polatam u was..

Ewa bacowa - oj dawno Cię nie było Niestety z psem trzeba iść na kompromis

Madzia - odbiór ważny przez miesiąc od wykonania

Marta - przypominaj się, bo na razie jestem nieczasowa, ale możemy popróbować, co z tego wyjdzie..

Tosia
- jesteś na bieżco.. a ja nigdzie nie na bieżąco , nawet u siebie..

I wczorajsze widoki.. dziś pochmurno i zimno.. kolory jak widać... brązowe.... brąz też kolor...... Tyle, że jak czarno biały telewizor.. niby też kolory...

beta 11:05, 30 paź 2013

śliczne sa

a czy je można tez z nasion tak jak te zwykłe?

i czy ew. mogłabyś się nasionkami podzielić?

ładnie się uśmiecham
beta 11:06, 30 paź 2013

czarny i biały też fajne kolory....a ile odcieni