Mirko, zacytowałam Danusię, bo i ja cieszę się, że Cię poznałam, że zwiedzałyśmy razem angielskie ogrody, że ... itd.
Cieszę się też, że mogłyśmy u mnie wypić przysłowiową kawę.
Bądźmy więc razem do końca świata i jeden dzień dłużej.
O kuchni doczytałem wcześniej Ale pewnie największą radość i tak będziecie mieć w tego Wy - ja tylko cichutko zdjęcie na PW poproszę jak wyszło
Na wianek znalazłem świetny pomysł, ale jak policzyłem ile materiału na niego potrzeba to mogę się nie zmieścić w budżecie Zwłaszcza, że chciałbym dwa takie
Beatka, śledź Ogrodowisko a wszystkiego się nauczysz, aż zaskoczysz sama siebie. Ja mam już materiał na dwa wiani wiosenne, jeden na białych gałązkach a drugi na zielonych z derenia 'Flaviramea'. Kwiatki som, weny potrzeba, ale znajdzie się.
Sebek ucieszysz się, zamknę wreszcie kuchnię
Nie wiem co będzie w donicach, zależy co kupię, co będzie, co się "napatoczy na oczy"
Awatarek latam po zdjęciach to dziś 3 raz zmieniam Kolorowo mam być.
Od wizytówki to aż mi się kręci w głowie, aż wstyd, były zdjęcia bardzo stare i bardzo nieaktualne. Wiersz zniknął Ale w wątku jest
Odśwież stronkę, bo dołożyłam zdjęć
Dzisiaj to i w kożuchu by nie było za ciepło, plus 4 ale jakby było minus 10
Jeśli nie ma śniegu, zima przypomina jesień, albo wiosnę.
Szron ubiera bukszpany w białe koronki, a śnieg otula je przed mrozem. Najgorszy jest koniec zimy, kiedy przyroda jeszcze się nie obudziła.. Wtedy brakuje mi wiosny...