Dyniom załóżcie kompost, one są żarłoczne więc będę rosły. Kompost ze skoszonej trawy, suchych badyli, chwastów, pokrzyw, odpadków z warzyw. Warzywa uprawiajcie w skrzyniach.
Jak się zabiera do sisusiania, to przenoś na matę. Potem jak starszy to od razu na dwór i się nauczy. Ja już 5 takich adoptowanych odchowałam. Pies głupi nie jest, jak mu pokażesz gdzie ma robić to będzie trzymał aż wyjdzie. Małym na razie trzeba wybaczyć.
Nom, mają tych tabliczek mnóstwo, na każdą okazję Ja sobie wybrałam tematycznie pasujące Odpowiedź ze sklepu na reklamację była pozytywna, już paczka za chwilę będzie u kuriera i dojdzie do nas z brakującymi tabliczkami.
Ale to było dość wyzywające Chłopaki by się ucieszyli jakby zobaczyli i powiedzieliby pewnie, że chętnie przygarną do garażu. Ale ja potrzebuje co innego.
Nie mam, bo to niespodzianka, leżą we folii na stole w domku. Ich uroda dopiero będzie widoczna na kurniku.
A poza tym firma się pomyliła okrutnie, bo mi zamienili i zamiast czegoś fajnego wysłali gołą babę a nie kurę.
Reklamuję obecnie.
To co ja tam mogę posadzić na choinkę?
Chciałabym żeby po 30 latach nie było zbyt ogromne.
(a po tych latach to już inni się będą martwić z nim zrobić hihi).