Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Lecę w kulki... 06:46, 02 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Wieszaczki kazała nam do szafy schować..... moje wyczucie estetyki do drobiazgów przypomina słonia w składzie porcelany, ale wieszaczek będzie wisiał ..... jeszcze nie wiem gdzie.. ale na pewno nie w szafie.. teraz wisi w kuchni Obok "Królowej co nie gotuje"... tu najczęściej zerkam
Anuś jeszcze raz dzięki...

Znakomite miejsce dla takiego dzieła!!!
Ania S skąd. Ty czerpiesz pomysły??? zachwycasz mnie!!,
Jurajski Ogród 06:43, 02 paź 2013

Do góry
Wiemy, źe ogród jest piekny, na fotach i w realu. Ale nei wiedzialm że ma taka promienną właścicielkę !!! Dziewczyny ci zrobiły świetne zdjęcia, taka radosna i roześmiana

I proszę napisz czy to różowe z miskantami to zawilce? Bo jeśli tak to właśnie takie CUŚ sobie w poniedziałek zrobiłam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:38, 02 paź 2013

Do góry
Zatem teraz trendy będą różowe kaloszki, musze kupić na jesień
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:36, 02 paź 2013

Do góry
Irenko ciesze się, źe wracasz do sił, energia już standardowa . Plany, marzenia i pomysł na kolejne zmiany
Po winogrona wpadnę w przyszlym tygodniu jesli ci pasuje, weekend mam zajęty, potem wyjeżdżam, a po pracy mam ostatnio lenia.....

Jak kiedyś rozrosnie ci sie hakone (piękna rabata trawiasta) to się na nią piszę a w zamian dam Ci i moje carexy morowi variegata
Ogród Sylwii od początku cz.II 06:31, 02 paź 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Jeszcze raz bardzo dziękuję za życzenia ..... nie spodziewałam się ....to bardzo miłe ..... kwiaty i wierszyk od Zbysia ..... dziękuję , dziękuję

A ja dzisiaj wsadziłam resztę bukszpanów i zmieniłam nasadzenia przy bonsaju ..... wysadziłam karmnik i posadziłam trzy kulaski i trzy trawki będzie jeszcze żwirek ale dopiero jak zamontuję oświetlenie na tej rabacie ale to dopiero jak będziemy rozbierać kostkę ..... i tak jedno po drugim

To ja poczekam na fotkę
Życzeń urodzinowych nie skladam, bo bie jest to równa rocznica a po kolejnym krzyżyku ja tylko imieniny obchodzę A Ty?
Ogród Sylwii od początku cz.II 06:30, 02 paź 2013

Do góry
Syla napisał(a)

sporo tych kuleczek .... jutro dosadzę resztę .... no i czas na sprzątanie i przekopywanie kolejnych rabat .... będę zamawiać ziemię do gabionów bo zdecydowanie braknie .... a już miałam tam sadzić .... no nic na wiosnę może uda mi się zakupić kolejną partię kulasów na gabionową

Sylwia a ja się nieśmiało spytam czy do gabionów to dobry pomysł? Może zamiast kulek trawkowo???? zwiewnie, lekko?
Ogród Tosi 06:20, 02 paź 2013

Do góry
Tośka to kiedy skubiesz?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:18, 02 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Dowiecie się wiosną Będzie jak w Keukenhof - Madżenka będzie wiedzieć na pewno o co chodzi
Planuję jeszcze jedno połączenie kolorów, dość nietypowe jak na mnie i już mnie zżera na samą myśl jak wyjdzie Cebulki już mam kupione I to na tyle, nie szaleję zbytnio w tym roku z ilością, bo potem się mi pomieszają kolory i będzie niefajnie

Na chwilę obecną nie mam pojęcia ale poczekam cierpliwie.
Rododendronowy ogród II. 23:18, 01 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

To by świadczyło o tym że nie wszedzie jest jednakowo zimno a południowa wystawa dosc często okazuje sie najbardziej dokuczliwa , szczególnie w okresie zimowym.Pozdrawiam Agus.

No to klops... U mnie niemal caly ogród na południowej wystawie... Na szczęście na razie nie mamy przymrozkow.
Ogród w skali mikro :) 22:58, 01 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Renia.. tu trzeba na bieżąco.. to wątek wybitnie radosny

A zaczęło sie od trupa w szafie .......

Czasami człowiek nie nadąża... Trzeba sie udać po duracelki...
Ogród u stóp klasztoru 22:52, 01 paź 2013

Do góry
Macham Alinko!!! liczę że zima zjazd ogrodowiska w Małopolsce zorganizujemy Stęskniłam się
Ogród u stóp klasztoru 22:51, 01 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Wrocław.. też bardzo atrakcyjny kierunek I odległość wystarczająca by zedrzeć gardła już na przedmieściach Wrocławia....

Wrocław czeka
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:47, 01 paź 2013

Do góry
Witam duracelkę wszystko obejrzałam , pouśmiechałam się i macham
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 01 paź 2013

Do góry
Co tak tu cichutko?
Kondziowy Ogród :) 22:35, 01 paź 2013

Do góry
Żyć nie umierać, takie zmiany , dzięki forum brawo!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:31, 01 paź 2013

Do góry
Tess napisał(a)

Dąbrówka? Taka zwykła, bordowa? Zamiast których żurawek, Marzenko?

Lecę dalej czytać.

Tesiu u mnie będą żurawki, nie chcę jednak ich w calym ogrodzie a myślę o kolejnych bordowych akcentach. Kupiłam u Finki własnie bordowe dąbrowki, na razie upchałam je w donicy ale wkrotce gdzieś je posadze
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:30, 01 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

U mnie nornice tak ,,wyrównały" teren że wiekszosc roślin muszę przydeptywac żeby nadal rosły , wiec Twoje posadzenie bez wyrównywania pewnie i tak lepiej wygląda . Pozdrówka zostawiam.

U mnie też dziurki po nornicach widoczne... Trzeba będzie walkę stoczyć...
Bożenko gdy wracam z pracy i zjem obiad już ciemno... Teraz czas na ogród wylacznie w weekendy... Muszę wziać urlop aby cebule posadzić bo nie dam rady W weekend znów imprezowo i nie mam kiedy działać....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:28, 01 paź 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ale wy macie fajnie że takie cudniaste trawy bez problemu możecie kupić ,i do tego w takich cenach !

Zastanawiam się dlaczego nasze szkółki takie ubogie ?

Ewo raczej z trawami nie jest łatwo. U nas trawki można kupić na giełdzie lub w wybranych szkółkach, ktore uznają że warto zamawiać trawy... Musisz poszukać kogoś, kto specjalizuje sie w trawkach.. Bylaś u Pana Trawki?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:26, 01 paź 2013

Do góry
Ewo i Agato pozdrawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:25, 01 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak się rozpędzi to niech zbuduje i dla mnie Jakby co to kocham wieeelkie okna W zamian zaprojektuję ogród

A tak na serio to przyszedłem napisać, że jestem bardzo zaniepokojony faktem, iż Twój wątek wylądował na 3 stronie A zawsze znajdywałem go na pierwszej Chyba zapracowana jesteś

Sebuś czasami trzeba ustąpić palme pierwszeństwa innym. Poza tym ja mam kondycję długodystansowca a nie sprintera
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies