Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 21:08, 01 paź 2013

Eluś - a gdzie Ty tą rozplenicę planujesz upchnąć... ??? bo ona to podobno jest "taaaakaaa" No chyba, że to nie ta co się Kindzia marwiła jej wielkością
Brunera śliczna też... Mam - ale chyba nie taką samą. A hostusie to będziesz miała cudne w mikrokosmosie
Prześliczne macie to zdjęcie w czwórkę z wieszaczkami Same gracje... Ale fajnie. Buziole.
gierczusia 21:16, 01 paź 2013

anna_g napisał(a)
Eluś - a gdzie Ty tą rozplenicę planujesz upchnąć... ??? bo ona to podobno jest "taaaakaaa" No chyba, że to nie ta co się Kindzia marwiła jej wielkością
Brunera śliczna też... Mam - ale chyba nie taką samą. A hostusie to będziesz miała cudne w mikrokosmosie
Prześliczne macie to zdjęcie w czwórkę z wieszaczkami Same gracje... Ale fajnie. Buziole.

Anka .. Ta rozplenica jest naprawdę wielgaśna... Według naszej ogrodowiskowo - gierczusiowej miary- " do cycków ".... Wprawdzie moje cycki dość nisko z powodu wzrostu ( żeby nie było niedomówień ...)ale i tak jest olbrzymia....... ,

Mammmmoo , mam wrażenie ,że Alinka pór rabaty rozpruła

Na wprost tarasu , tam koło kieścienia jest zaplanowana nowa rabata... Może tam mi wlezie ... Zreszta Dziewczyny miały pracę koncepcyjną i tak im sie to widziało

A zdjątko .. Fajne .. A na szybciora robione .. I te wieszaczki są super
anna_g 21:22, 01 paź 2013

alinak napisał(a)

Znaczy siem tutaj przy płocie? to tak pośrodku? Pewnie - fajnie tam będzie wyglądała... Rób rabatę - na co Ci takie boisko z trawy... Alinka bardzo fajnie zrobiła to zdjęcie. Nie widziałam Twojego Ogródeczka z takiej perspektywy. Może przegapiłam, ale nie widziałam... Czy Alinka już była po "drugiej stronie lustra" ?
gierczusia 21:27, 01 paź 2013

anna_g napisał(a)

Znaczy siem tutaj przy płocie? to tak pośrodku? Pewnie - fajnie tam będzie wyglądała... Rób rabatę - na co Ci takie boisko z trawy... Alinka bardzo fajnie zrobiła to zdjęcie. Nie widziałam Twojego Ogródeczka z takiej perspektywy. Może przegapiłam, ale nie widziałam... Czy Alinka już była po "drugiej stronie lustra" ?

Tak , tak.. Właśnie przy płocie ... Haha.. Boisko z trawy ... Jeden wielki krok i włazisz na płot

A czy Alinka robiąc tą fotkę była po drugiej stronie lustra ??..... Nieeeee....chyba nieeeee... Choć nie wiem , gdzie tam wlaziła , bo chyba obiad w tym czasie robiłam..... Ale patrząc na nie to jestem przekonana ,że była z leksza do lustra przyklejona
AgnieszkaW 22:27, 01 paź 2013

No, no Eluś, tylko nie do bagażnika
Rench 22:29, 01 paź 2013

Witaj Elu,czytałam o gierczusiowym cośtam nie raz i nie dwa,ale dopiero dzisiaj miałam przyjemność pospacerować po Twoim ogródku i poznać Cię
Pozwolisz że będę zagladała częściej ?

Spotkanko zajefajne,prawie wszystko wyczytałam,ale oświeć mnie co z tymi galotami ?
Mala_Mi 22:43, 01 paź 2013

Renia.. tu trzeba na bieżąco.. to wątek wybitnie radosny

A zaczęło sie od trupa w szafie .......
Madzenka 22:58, 01 paź 2013

asc napisał(a)

Czasami człowiek nie nadąża... Trzeba sie udać po duracelki...
Rench 23:03, 01 paź 2013

asc napisał(a)

Kurdile,normalnie horror Od dzisiaj czytam każdy wpis
GosiaJoanna 06:59, 02 paź 2013

Rench napisał(a)

Kurdile,normalnie horror Od dzisiaj czytam każdy wpis

Przerabialismy tu u Eli chyba juz każdy temat trupów, wapna, facetów w rajstopach, mudżynów i wiele innych może teraz do czytania dla Ciebie to epopeja ale uwierz mi WARTO hehehe pozdrawiam