Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Mathildis 18:15, 01 paź 2013

asc napisał(a)
Kilka migawek byle jakim aparatem z ogrodu Agnieszki... aż wstyd pokazywać takie foty..z takiego ogrodu...

U Agnieszki zawsze najbardziej zazdrościłam kotom, że mogą sie wygrzewać na cieplutkim wapieniu...

Chociaż wiało niemiłosiernie.. musiałam też położyć się jak kot.... na chwileczkę...

Roześmiana Agnieszka... to foto oddaje chyba jej wnętrze.. możecie mi w czoło pukać, że widziałyśmy sie pół godziny i co ja wiem... może nie wiem ale czuję. i tak odebrałam Agnieszkę

Długa ścieżka wśród wrzosów i róż.. nie widać na foto jak jeszcze wszytko pięknie kwitnie..

Miejsce zapraszające do odpoczynku... i te 3 gracje w skarpetkach lawendowych...

Agnieszkę oderwałyśmy od łopaty... za co bardzo przepraszamy Ale z naszego punktu widzenia, warto było ją oderwać

Cudne zdjęcia i jaką słoneczną pogodę miałyście.
Widać że Ania bardzo szybko się wszędzie zadomawia
Debra 18:36, 01 paź 2013

Wspaniale się to ogląda. Ania w roli kota - podobnie jak Mimi, wywołuje usmiech radości. No bo trzeba mieć sporo radości życia by wpaść na takie pomysły. Aż mi żal, że z wiekiem mi to przeszło

Inny ogród Agnieszki, co nie zmienia jednego - piękny jest w każdym ujęciu i z każdej strony.
AgnieszkaW 18:46, 01 paź 2013

Tyle stronek w ciągu jednej doby to tylko Ania w wątku może sprawić (niezależnie, czy u siebie, czy u kogoś z nas)
W trosce o to, żebym nikogo nie pominęła - dziękuję wszystkim zaglądającym do mnie. Ania i Alinka to wspaniałe, sympatyczne dziewczyny, szkoda, że tak krótko były.
Aniu, Alinko, bardzo się cieszę, że oderwałyście mnie od łopaty, dzięki temu poznałam dwie fantastyczne dziewczyny, szkoda, że tak krótko u mnie gościłyście. Było mi bardzo, bardzo miło z Wami, mam niedosyt...
Rench 18:58, 01 paź 2013

asc napisał(a)
Kilka migawek byle jakim aparatem z ogrodu Agnieszki... aż wstyd pokazywać takie foty..z takiego ogrodu...

Miejsce zapraszające do odpoczynku... i te 3 gracje w skarpetkach lawendowych...

Urocze miejsce,poranna kaweczka w takim miejscu- marzenie....
AkapulkoBial... 20:32, 01 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
3 lata póżniej

Witaj oj jak pięknie Pozdraaaaawiam , ale miałas pracy i cierpliwość i zapał w tym co zrobiłaś.
Madzenka 06:43, 02 paź 2013

Wiemy, źe ogród jest piekny, na fotach i w realu. Ale nei wiedzialm że ma taka promienną właścicielkę !!! Dziewczyny ci zrobiły świetne zdjęcia, taka radosna i roześmiana

I proszę napisz czy to różowe z miskantami to zawilce? Bo jeśli tak to właśnie takie CUŚ sobie w poniedziałek zrobiłam
AgnieszkaW 08:46, 02 paź 2013

Debro, Reniu, dzięki za odwiedzinki.

Akapulko, ależ stare fotki wytrzasnęłaś! Toż to już gruuuubo nieaktualne są

Marzenko, to na fotkach jakoś tak wyszło, bo się cieszyłam, że przyjechały, a fotki nie pozowane, tylko "na żywca". To ne zawilce są, lecz chryzantema - złocień "Clara Curtis". Dla ciebie fotka w zbliżeniu:

Miłego dnia życzę
ANIA 08:48, 02 paź 2013

Cudnie......
Ola54 09:03, 02 paź 2013

Piękna relacja z pięknego ogrodu pięknej właścicielki...ufffff w jednym zdaniu chciałam napisać wszystko
Mala_Mi 09:20, 02 paź 2013

Marzenka... te złocienie wcale nie gorsze od zawilców U mnie już na liście chciejstw są.... a i mam kawalątek obiecany do Basi Kraj Bo ona też to samo chyba ma I foto nie oddaje realu tego połączenia..

Reklama dźwignią handlu jest..... i komu ja to tłumaczę

Zimno... nie ma błękitu.... koszmar nie pogoda... a u Ciebie wiało, ale chociaż jak niebiesko było..