Na nadchodzący Nowy Rok przyjmij ode mnie życzenia prosto z serca. Zdrowia, którego potrzebuje każdy z nas. Uśmiechu, który sprawia, że każdy dzień jest piękniejszy. Miłości, bo to dla niej i dzięki niej żyjemy. I cudownego ogrodu dzięki któremu jesteśmy szczęśliwi. Niech Nowy Rok 2018 składa się z samych słonecznych, radosnych dni!
Takiej perspektywy już nie uchwycę, bo wkrótce było już tak
2014
a potem moje rośliny trochę przesłoniły widoki
Za życzenia dziękuję.
Niestety pięknie było tylko w czerwcu
Potem była czarna plamistość i kłopoty z dostępem do okien. Zrobiłam rozeznanie- wydałam 8 róż, zostało mi około 40. To chyba nie jest zły wynik jak na kogoś, kto nie deklaruje zapadalności na różankę.
PS. Piecokominek jest naszą największą miłością we wnętrzach. Taka dusza domu.
Wszystkiego najlepszego dla członków Ogrodowiska w 2018 roku!
A korzystając z okazji, chciałbym "ofiarować" na zdjęciach kwiaty, które kwitną najwcześniej, bo już 1 stycznia...
Wszystkie zdjęcia z dzisiaj...czyli, co to się z przyrodą dzieje
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
Postanowiłam, że będę wstawiać wiosenno-letnie zdjęcia codziennie, a jak nie codziennie to chociaż raz w tygodniu i jakos się do wiosny może przetrwa
Tradycyjnie w ostatnim dniu roku przypominam zdjęcie działki miesiąc po jej zakupie.
Rewelacja, a teraz rób zdjęcia z tego samego miejsca .
Przegląd roku zacny - super. Ilość zmian spora i sporo pracy - podziwiam bo wiesz dokładnie czego chcesz i idziesz jak burza.
Kominek też masz ładny - nawet pokazałam M, /to mi się nie zdarza raczej/ i powiedziała że ładny - to też się rzadko zdarza .
Ze spacerku wróciłam z 4 żółtymi doniczkami w komplecie z podstawkami...ktoś wyrzucił w trawe...tylko wyczyścić i gotowe do przyjęcia nowych roślin na wiosnę...