Brzozy uwielbiam, wogóle jak patrzę na fotki z wiosny to mam wrażenie że pnie bardzo w tym sezonie przybrały na masie - fajnie świecą taką czystą bielą na tle szmaragdów
Na weekend zapowiadali silne wiatry mam nadzieję, że szkód nie narobią, choć pewnie liści ubędzie i oby na tym się skończyło
Dynie dziękują - malowałam farbą lateksową taką do ścian - została mi po malowaniu pokoiku córki. Do szarości dodałam pigment w mięcie a do różu plakatówkę syna malowałam pędzlem
Twoje foto tulipanowe gdzieś mignęło mi w necie, że zwyciężyło (tylko nie pamiętam gdzie) - zasłużenie zresztą bo fiolety z pomarańczami to hit sezonu modowego więc ogrodowo wpisałaś się w niego znakomicie
Brzozowa cudnie Ci wyszła, stożki i kulki bardzo ładnie spięły całą rabatę - ślicznie jest
Energia moja poszła w siną dal ...... jak ją spotkasz ,to powiedz ,że ma natychmiast do mnie wracać posadziłam w deszczu cisy ..... nie lubie takiej pogody ,a musiałam je wkopać .......... i dziś mam dość
pomysł z danicami mi sie podoba (a turzyce to froster curls ..... są posadzone pod limkami co metr około .....a pomiędzy nie powplatane wrzosy ,jeżówki ,id ,)
tylko chyba znowu bym musiała przesadzać ...... a to już 1256 raz hihi ....ale w sumie jeszcze sie nie ukorzeniło nic przecież
tak tu troszkę z bliższa sytuacja wygląda
A może ta rabata jest za wąska ??? Ma 2,20 szerokości ..... 16 m długości ....
Jak myślisz poszerzyć ? Wtedy można by było tak zrobic jak mówisz ? i było by miejsce na te misz-maszki
Tu te cisy pozostałe sadziłam
Myślę, że kabel jest do ogarnięcia, jakoś nie mam problemu z nim... jak szukałam to zwracałam uwagę na wagę, niby lekki bo tylko 3kg, ale uwierz jak worek pelny to ręka więdnie więc spalinówka to dla chłopa chyba
ps. Tylko niewiem czy on na teraz dostępny, bo ogólnie co jakiś czas brak go w necie...