Kolorowy ogród do kapitalnego remontu
22:45, 03 maj 2016
Gosiu,
oczywiście, że mi najbardziej szkoda wspólnego spotkania z Tobą i Beatką oraz możliwości naocznego obejrzenia jej ogrodu
"Ogród z rowem" jest piękny i tylko jeden w swoim rodzaju
Mam nadzieję, że będę miała jeszcze okazję go zobaczyć 
Jeżeli to nie kłopot, bardzo bym prosiła o instrukcje rozmnażania runianki. Na jesieni kupiłam 9sztuk, wsadziłam do ziemi z myślą, że się rozrośnie, ale obecnie zostało mi juz tylko 6 (reszta wymarzła). Nie wiem jak Ty zrobiłaś z 4 sztuk 100! Padłam jak to przeczytałam
Czy te maleństwa wsadziłaś od razu
w miejsce docelowe? No kurczę, totalny laik jestem.
A tak w ogóle to chciałam napisać, że bardzo podziwiam tępo i efekt prac
Wielkie te rabaty robicie i idziecie z M jak burza!
Na frontowej rabacie ślicznie prezentuje się bukszpanowa obwódka i jaskrawe tawuły. W tej chwili to one grają pierwsze skrzypce.
Zostawiam buziaki i przepraszam, że się tak rozpisałam.
oczywiście, że mi najbardziej szkoda wspólnego spotkania z Tobą i Beatką oraz możliwości naocznego obejrzenia jej ogrodu

Jeżeli to nie kłopot, bardzo bym prosiła o instrukcje rozmnażania runianki. Na jesieni kupiłam 9sztuk, wsadziłam do ziemi z myślą, że się rozrośnie, ale obecnie zostało mi juz tylko 6 (reszta wymarzła). Nie wiem jak Ty zrobiłaś z 4 sztuk 100! Padłam jak to przeczytałam

w miejsce docelowe? No kurczę, totalny laik jestem.
A tak w ogóle to chciałam napisać, że bardzo podziwiam tępo i efekt prac

Na frontowej rabacie ślicznie prezentuje się bukszpanowa obwódka i jaskrawe tawuły. W tej chwili to one grają pierwsze skrzypce.

Zostawiam buziaki i przepraszam, że się tak rozpisałam.