Dziękuję, teraz wszystko jasne. U mnie nie da się połączyć wszystkiego jedną dziurką, bo tych płatków jest sporo. Jednak zamysł łączenia jest świetny. Mam jeden taki wieszak druciany to go wykorzystam. Ten kwiatek z butelki po wodzie mineralnej zgrzewałam pistoletem na gorąco, ale nie jest to zbyt trwałe łączenie. No i nadal jest bez łodygi.
Moje wczorajsze przedszkolne wypociny bardzo proszę o głosy bardzo się cieszę ,jak macie ochotę ze mną poplotkować i rzucić swój punkt widzenia
Rysować nie umiem i wiem ,że trochę mało profesjonalnie to wygląda -ale i tak pokażę
Na początek całość rzutu działki
Przede wszystkim chodzi mi o wybór drzew i na tą chwilę biorę się za przedogrodek i bok
W piątej wersji drzewa,które już mam w przedogródku dałabym w szpalerze na bok domu ?
A w przedogródku 3 graby fastigiata po trójkącie ? Jak myślicie ?
tak samo można zrobić z kwiatkami butelkowymi .Pisałaś u siebie że kleisz klejem na gorąco.To całość sklejona da się przepalić dutem żeby nałożyć go na drut????/ Co TY na to ??????
Dla Dorotki/W moim małym ogródeczku/ i innych którzy może skorzystają .Nie patrzcie na jakość zdjęć ani na same maki bo stały trzeci sezon w ogrodzie ha ha
Zdjęcia poglądowe tak wyglądają kwiaty i ładnie się trzymają a nawet jak stoją w ogrodzie to się chwieją na wietrze.
Właśnie wróciłam z ogrodu. Otrzepałam rośliny ze śniegu, bo mokry i ciężki je poprzygniatał. Biedne choiny leżały prawie na ziemi. Na szczęście zabieg się udał i teraz znowu stoją ( prawie) na baczność .
Trochę popadało. Biegałam z aparatem po nocy.. zarz pójdę w dzień zrobić zimę. I otrzepać iglaki, bo leża na ziemi. Na szczęście to jest śnieg a nie mróz.. roślinki dostały pierzynkę. Rudą wpuściłam do kotłowni, bo kuliła się pod drzwiami.. Niestety moja Czarna z Rudą się nie lubią i nie ma mowy o dwóch kotach pod jednym dachem..
Tak w Lidlu jest dużo fajnych roślin.Często tam wcześniej duzo kupowałam.Śledź gazetki.A dostawy nowe są w poniedziałek i czwartek.
A jeszcze trochę będą i cebulowe
Dalsze nie pokazywane,,,wspominkowe letnie.
Bo za oknem zima , biało .To może w takiej tonacji
Liliowiec Arctic Snow
a to inny- niestety sporo mam NN.
Liliowiec Border Music
To już inny