Ogromna ta rozplenica - one to chyba kochają Twoją glinę Moje siewki od Alinki po roku są maleńkie, ale jak patrzę na Twoją to może to i lepiej Ale to inna odmiana też
Irenko - wszystkiego najlepszego na urodzinki Dużo szczęścia, zdrówka i uśmiechu każdego dnia No i takiego ogrodu, że to Anglicy będą do Ciebie jeździć a nie odwrotnie
Sebek napisał(a)
Spotkanie się szykuje - nie zapomnijcie aparatów
Sebciu - to jest tylko dobra okazja do spotkania - jako takie spotkanie juz było.. 10.08. choć nic nie stoi na przeszkodzie aby je powtrzyc. My wybieramy sie na Świeto Rózy do Kutna - tam ma byc jarmnark roslin - głównie róz ale nie tylko, pokaz nowych odmian, pokazy florystów... itd... moze byc fajna wycieczka. Do Kutna z Łodzi blisko.... ale i ciebie zapraszamy !
_____
Ale tu w jurajski dawno mnie nie było... ale on jest, jest nadal cudny, kolorowy - tym razem juz takimi wyciszonymi, posrebrzonymi barwami, gdzie niegdzie tylko dając mocniejszy akcent np. bordowej zurawki.... poezja ten twój ogród Agnieszko - o kazdej porze roku - Sebek miał racje - jest uroczy, inny ale uroczy !
Sebciu - to jest tylko dobra okazja do spotkania - jako takie spotkanie juz było.. 10.08. choć nic nie stoi na przeszkodzie aby je powtrzyc. My wybieramy sie na Świeto Rózy do Kutna - tam ma byc jarmnark roslin - głównie róz ale nie tylko, pokaz nowych odmian, pokazy florystów... itd... moze byc fajna wycieczka. Do Kutna z Łodzi blisko.... ale i ciebie zapraszamy !
właściwie Sebek to podobnie u mnie na tej rabacie wygląda ta strona od góry . w tym problem .
ale perovskia - mus nabyć . podoba mi się bardzo . i bordowe rozchodniki też biorę się za podział na małe kawałeczki , bo zauroczył mnie okropnie .
problem mam tu gdzie widzisz te pojedyncze jeżówki . na razie tam mam trawę tymczasowo ...bo mi pomysła brak
a reszta to już zestawienie podobne do twojej inspiracji
Nawozy z dużą ilością azotu stosujemy do lipca, to OK, ale teraz rośliny potrzebują dużo fosforu i potasu, żeby lepiej przezimować...Zaczynamy już stosować nawozy jesienne Albo żadne