Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Ogród u stóp klasztoru 11:58, 03 sty 2015

Do góry
O szaleństwach stokowych poczytałam i fotce choinki na leżąco i uśmiałam się
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:43, 03 sty 2015

Do góry
No właśnie, a dopiero co pisałam że nic nie będę robić...ale tak nie całkiem - plany muszę mieć, bo bym się zanudziła no i co bym pokazywała, że leżę? e...nieeee, poleżę owszem, ale ruszać się trzeba
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:43, 03 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Tak sobie teraz myślę, jakże "ubodzy" są ludzie, którzy nie mają żadnej pasji, tylko własny "nos" i "kasa". Jakże nasze życie jest piękne, gdy możemy sobie sprawić radość choćby jedną roślinką i to szukanie, zdobywanie, zmiany - są takie przyjemne

Ot i mądrość życiowa Danuś a rozdawanie tych roślinek które się podzieliło ile radości sprawia Dzięki forum jesteśmy jeszcze szczęśliwsi bo dzielimy swoją pasję z innymi Kiedyś myślałam że dziwna jestem że mnie cieszy przerabianie ogrodu i upapranie się po łokcie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:39, 03 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Te zakupy to była oczywiście moja niedaleka przeszłość Pozbierałam z fotek najciekawsze ale nadal nie wiem gdzie mam taką fotkę gdy cały samochód po kokardy wypełniony aż nie widać w lusterkach co się dzieje. I my dwie z Hanią w tum buszu.

Klon wyemigrował z mojego ogrodu na bazę, bo nie przebarwiał się, był trzy lata. Potem pomyślę gdzie go posadzę.

Powiem tak:

ja jestem w miarę konsekwentna, ale jak z Hanią wpadniemy do dobrej szkółki, to obie dostajemy małpiego rozumu, chyba jak wszyscy pasjonaci ogrodnictwa i kupujemy... bo ładne, bo sprawdzimy jak się sprawuje na rabacie, bo pasuje do czegoś. Podpuszczamy się wzajemnie. Potem dopiero się myśli: "a gdzie ja to posadzę?"

Ja to naprawdę już nie mam gdzie, ale teraz wymyśliłam, że przerobię hidcotową radykalnie. Nie będzie już biało-niebiesko-żółta i wywalę świecznice bo za dużo miejsca zajmują i nie zdążają zakwitnąć.

a jednak bedzie sie dzialao , wiedzialam ze nie polezysz na lezaku))
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:38, 03 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Tak sobie teraz myślę, jakże "ubodzy" są ludzie, którzy nie mają żadnej pasji, tylko własny "nos" i "kasa". Jakże nasze życie jest piękne, gdy możemy sobie sprawić radość choćby jedną roślinką i to szukanie, zdobywanie, zmiany - są takie przyjemne

Oj życie jest piekne, zwłaszcza zimowe marzenia o wiosennych zakupach
Czekam na zmiany na hidcotowej, bo jakos ich nie ogarniam , ale wiem że będzie pieknie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:35, 03 sty 2015

Do góry
Gosia, skąd to znam Kulki jeżdżą przypięte w pasach bezpieczeństwa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:28, 03 sty 2015

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:26, 03 sty 2015

Do góry
No właśnie, to jest cała Hania, a najlepiej to lubię ją podpuszczać.. no i kupuje a potem ja sama tez kupuję, chociaż wcześniej mówiłam sobie: "dziś nie biorę kasy żeby nic n ie kupować, a Hania mi pożycza..i po robocie No i tak się same sobie podpuszczamy jakoby nawzajem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:10, 03 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Te zakupy to była oczywiście moja niedaleka przeszłość Pozbierałam z fotek najciekawsze ale nadal nie wiem gdzie mam taką fotkę gdy cały samochód po kokardy wypełniony aż nie widać w lusterkach co się dzieje. I my dwie z Hanią w tum buszu.

Klon wyemigrował z mojego ogrodu na bazę, bo nie przebarwiał się, był trzy lata. Potem pomyślę gdzie go posadzę.

Powiem tak:

ja jestem w miarę konsekwentna, ale jak z Hanią wpadniemy do dobrej szkółki, to obie dostajemy małpiego rozumu, chyba jak wszyscy pasjonaci ogrodnictwa i kupujemy... bo ładne, bo sprawdzimy jak się sprawuje na rabacie, bo pasuje do czegoś. Podpuszczamy się wzajemnie. Potem dopiero się myśli: "a gdzie ja to posadzę?"

Ja to naprawdę już nie mam gdzie, ale teraz wymyśliłam, że przerobię hidcotową radykalnie. Nie będzie już biało-niebiesko-żółta i wywalę świecznice bo za dużo miejsca zajmują i nie zdążają zakwitnąć.

pamiętam tę fote
a propo wspólnych zakupów, z Hania u Szmitów chodziłyśmy, ja kupiłam dzwonki, Hania stwierdziła, ze takie już ma , a potem wróciła i jeszcze go wzięła z uśmiechem 'a co mi tam '
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:38, 03 sty 2015

Do góry
Mam zamiar podciąć radykalnie bluszcze na murze, a jak wiśnie nie odbiją, to zaplotę na ich koronach bluszcze i róże, bo wielkie są i muszą rosnąć w słoneczku. Wiśnie będą zimozielone i będą kwitły różamiNieźle, prawda?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:33, 03 sty 2015

Do góry

Powiem tak:

Mój profil 10:02, 03 sty 2015

Do góry
Super że się udało.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:58, 02 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Bywało i tak

Pusto i pełno

Ło matko i corko jakże się nie mogę doczekać wiosennych zakupów pomysł zgapię jak nic na najbliższych targach
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:21, 02 sty 2015
Do góry
Gardenarium napisał(a)
A ja apeluję: jeśli macie być szczęśliwi, kupujcie ile wlezie Najwyżej po jakimś czasie oddacie komuś Ja tak robiłam, bo inaczej bym nie dała rady się przekonać czy to lubię czy podoba się

Jeszcze chora jestem

Boże, jak ja lubię w Tobie to, że Ty taka ludzka kobieta jesteś. Nie taka zimna, zasadnicza, radykalna tylko swojska, wyrozumiała i przyjazna.

Oszczędzaj się Danusiu, żeby to choróbsko się nie ciągło. Serdeczności przesyłam! <3
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:49, 02 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Pozdrowienia dla odwiedzających, aby ciepełko wiosny przyszło do nas jak najwcześniej. dalej szukam taszczenia wszystkiego

CUDNY WIDOK!!!! czekam z utęsknieniem...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:16, 02 sty 2015

Do góry
alinak napisał(a)

hahahaha Dana a gdzie koszulki i kosmetyczki ....
ty to jesteś ogrodnik od A do Z..pozdrawiam

Kosmetyki i reszta jest w drugiej wielkiej walizie, pierwsza waliza największa jest specjalnie wożona pusta - do roślin
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:07, 02 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)

hahahaha Dana a gdzie koszulki i kosmetyczki ....
ty to jesteś ogrodnik od A do Z..pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:04, 02 sty 2015

Do góry
Pozdrowienia dla odwiedzających, aby ciepełko wiosny przyszło do nas jak najwcześniej. dalej szukam taszczenia wszystkiego

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 20:56, 02 sty 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Przejrzałam parę stronek od początku i w środku, ogród bardzo wypiękniał, nie powiem widzę tutaj mój wpływ

Jak się cieszę Danusiu, że do mnie zajrzałaś- czuję się wyróżniona. Oczywiście, że Twój wpływ na przeróbkę mojego ogrodu był ogromny. Cieszę się , że niecały rok temu trafiłam tutaj. Od tej pory cieszę się z tego ,że mam ogród i to nawet spory i że mogę go zmieniać. Mam tylko nadzieję, że nie popełniam zbyt wiele błedów w tym remoncie mojego ogrodu. Danusiu super , że jesteś i , ze pomagasz nam zmieniać nasze ogrody. Dziękuję.I jeszcze raz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie , całej Twojej Rodziny i dla całej kompanii ogrodowiskowej.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:53, 02 sty 2015

Do góry
Bywało i tak

Pusto i pełno

No i na dwa wózki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies