Wszyscy tu czekamy na foty rozdziewiczonych hunterków-mercedesów na Twych nóżkach, a Ty buszujesz w innych ogródkach No nie daj się prosić, zaprezentuj się!
I wszystko jasne, jest nowa koncepcja! a te tuje uwielbiam i w tym roku dosadzę więcej i tworzę kompozycję z nimi i wrzosami wypatrzyłam to wśród Danusi zdjęć, piękne
Irenko, nie bądź chitra podrzuć te zdjęcia Danusi (linka?), bo ja nie trafiłam na nie...
A dziś super pogoda na Twoje nowiutkie hunterki Booooskie są!!!
się urlopuję , właśnie jestem w Poznaniu.
Rękę trzymam na pulsie. W ubiegłym tygodniu widziałam się z właścicielem Sasanki. Podpowiedział jeszcze kilka namiarów . Już się nie mogę doczekać
Supcio! Jak mawia mój Jasiu To Ty się urlopuj miło, a po powrocie będę Cię gnębić o te namiary Chyba, że na Gardenii puścisz parę z ust
A dalaczego je przesadzasz wiosną??
Ja też mam te thuje
Bo mi się koncepcja na to miejsce zmieniła - jak to na ogrodowisku
I wszystko jasne, jest nowa koncepcja! a te tuje uwielbiam i w tym roku dosadzę więcej i tworzę kompozycję z nimi i wrzosami wypatrzyłam to wśród Danusi zdjęć, piękne
hehehe, głodnemu chleb na myśli.....zamiast "sanki" przeczytałam "sasanki" i dumam gdzie teraz sasanki
Aga, ale ja mam nadzieję, że Ty trzymasz rękę na pulsie znanej nam "Sasanki" i skontrolujesz na wiosnę stan ich zaopatrzenia ?
Jak tam ferie? Pracujesz czy się urlopujesz?
się urlopuję , właśnie jestem w Poznaniu.
Rękę trzymam na pulsie. W ubiegłym tygodniu widziałam się z właścicielem Sasanki. Podpowiedział jeszcze kilka namiarów . Już się nie mogę doczekać
Pada deszcz, jest 0, jutro bedzie walc na drodze. Kret sie uaktywnil, ze te cholery nie spia, no co za typy spod ciemnej gwiazdy. Futro dzisiaj od rana bryka po dworzu. Do tego stopnia sie cieszyl ze spaceru, ze podczas obchodu swojego krolestwa wlazl do smietnika i siem zatrzasnela za nim furteczka Jak go mlody wypuszczal to ponoc mu tak napyskowal, ze szok i focha ma do tej pory
No i dobrze! Nie masz czego żałować Ja czasem o mało apopleksji nie dostaję przez te kąty proste
Nooo nie ja mam przed domem miękkie łuki a wszyscy radzą : zmień na kąty proste , geometria jest super ... A tutaj taka rekomendacja i być tu babo mądra
Dzięki Agieszko - Wieloszko moźe dzięki Tobie uprę się jednak przy moich miekkościach
Moim zdaniem kąty proste ładnie wyglądają na planie, ale jak trzeba obsadzić większe rabaty, to problem. Tylko nie przesadź z tymi miękkościami w drugą stronę
No i dobrze! Nie masz czego żałować Ja czasem o mało apopleksji nie dostaję przez te kąty proste
Nooo nie ja mam przed domem miękkie łuki a wszyscy radzą : zmień na kąty proste , geometria jest super ... A tutaj taka rekomendacja i być tu babo mądra
Dzięki Agieszko - Wieloszko moźe dzięki Tobie uprę się jednak przy moich miekkościach
Marzenko, proponuję pomarańczowy ręcznik położyć na leżaczku, a na nim swe ciało i na tym zakończyć rewolucje kolorystyczne w 2013 r.
O i to jest dobra myśl!!! Chciałabym jednak zobaczyć jak Madżenka leży na tym pomarańczowym ręczniku/leżaczku i odpoczywa dłużej niż 10 minut Zgadzam się z Anią asc - ludzie z ADHD tak nie potrafią
O ja mam to samo hahaha juz sobie obiecywałam ze w tym roku skorzystam z mebli ogrodowych .....no zobaczymy jak to będzie hahah..ręcznik już mam ....leżak też....Marzenka leżymy .....i nie wstajemy...
Ja też nie korzystam ze swoich mebli ogrodowych, ale wciąż sobie obiecuję, że to się zmieni Jak już w końcu usiądę na chwilę, to i tak moje myśli krążą wkoło tego, co mam jeszcze zrobić w ogrodzie, więc zaraz wstaję i biorę się do roboty.Mój kontakt z meblami ogrodowymi sprowadza się do ich mycia.
NO JAK TO MOŻLIWE???? Polecam obiadki i kolacje w ogrodzie. Rewelacja
Nie łam się - mogą być Bardzo fajnie wyszła Ci ta rabata! Nie mogę skopiować dosłownie, bo u mnie wszędzie chol...ne kąty proste - czasem naprawdę utrudniają mi życie Ale bendem siem inspirować!!!
Popieram Agę. Świetne miejsce. Podoba mi się jeszcze to połączenie kamyszków na łuku.