Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród z perspektywą na przyszłość 11:08, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Moniko, macham z balkonu w Poznaniu

uprzejmie donoszę, że na Grouponie są bilety na Gardenię

A ja nie dostałam tej oferty Za to wszystkie inne badziewne tak...

Ja też nie, ale siostra mi powiedziałą i pokazała paluchem. Wieczorem jak dopcham się do kompa, to prześlę link. Teraz zmykam
Borówcowy raj 10:56, 31 sty 2013

Do góry
Borbetko, wybierasz się w tym roku na Gardenię? W ubiegłym roku się wymigałaś Musisz nadrobić zaległości Spotykamy się w sobotę 23.02.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:54, 31 sty 2013

Do góry
Ale boooomba pufa!!! A ten czarny czaruś idealnie się wpasował, nawet obróżkę ma pod kolor, mógłby na reklamie nieźle zarobić
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:52, 31 sty 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)
Moniko, macham z balkonu w Poznaniu

uprzejmie donoszę, że na Grouponie są bilety na Gardenię

A ja nie dostałam tej oferty Za to wszystkie inne badziewne tak...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:51, 31 sty 2013

Do góry
Wszyscy tu czekamy na foty rozdziewiczonych hunterków-mercedesów na Twych nóżkach, a Ty buszujesz w innych ogródkach No nie daj się prosić, zaprezentuj się!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:46, 31 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

I wszystko jasne, jest nowa koncepcja! a te tuje uwielbiam i w tym roku dosadzę więcej i tworzę kompozycję z nimi i wrzosami wypatrzyłam to wśród Danusi zdjęć, piękne

Irenko, nie bądź chitra podrzuć te zdjęcia Danusi (linka?), bo ja nie trafiłam na nie...
A dziś super pogoda na Twoje nowiutkie hunterki Booooskie są!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:44, 31 sty 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

się urlopuję , właśnie jestem w Poznaniu.
Rękę trzymam na pulsie. W ubiegłym tygodniu widziałam się z właścicielem Sasanki. Podpowiedział jeszcze kilka namiarów . Już się nie mogę doczekać

Supcio! Jak mawia mój Jasiu To Ty się urlopuj miło, a po powrocie będę Cię gnębić o te namiary Chyba, że na Gardenii puścisz parę z ust
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:36, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A dalaczego je przesadzasz wiosną??
Ja też mam te thuje

Bo mi się koncepcja na to miejsce zmieniła - jak to na ogrodowisku

I wszystko jasne, jest nowa koncepcja! a te tuje uwielbiam i w tym roku dosadzę więcej i tworzę kompozycję z nimi i wrzosami wypatrzyłam to wśród Danusi zdjęć, piękne
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:21, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

hehehe, głodnemu chleb na myśli.....zamiast "sanki" przeczytałam "sasanki" i dumam gdzie teraz sasanki

Aga, ale ja mam nadzieję, że Ty trzymasz rękę na pulsie znanej nam "Sasanki" i skontrolujesz na wiosnę stan ich zaopatrzenia ?
Jak tam ferie? Pracujesz czy się urlopujesz?

się urlopuję , właśnie jestem w Poznaniu.
Rękę trzymam na pulsie. W ubiegłym tygodniu widziałam się z właścicielem Sasanki. Podpowiedział jeszcze kilka namiarów . Już się nie mogę doczekać
Boćkowe perypetie ogrodkowe 08:49, 31 sty 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Pada deszcz, jest 0, jutro bedzie walc na drodze. Kret sie uaktywnil, ze te cholery nie spia, no co za typy spod ciemnej gwiazdy. Futro dzisiaj od rana bryka po dworzu. Do tego stopnia sie cieszyl ze spaceru, ze podczas obchodu swojego krolestwa wlazl do smietnika i siem zatrzasnela za nim furteczka Jak go mlody wypuszczal to ponoc mu tak napyskowal, ze szok i focha ma do tej pory

Generalnie nuuuuuuuuda, nic sie nie dzieje

Się uśmiałam z rana
Roztoczańskie klimaty 08:29, 31 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Łoooo! Jak Szefowa zapoda inspiracje, to nic tylko sadzić I po cóż myśmy tak marszczyli czoła, żeby coś wymyślić ? Zeta gotowce masz!

Hahahaha no ...a ja w nocy nie spałam przez te donice hihihi......
Ehhhh wiosno !!!!!
Roztoczańskie klimaty 08:24, 31 sty 2013

Do góry
Łoooo! Jak Szefowa zapoda inspiracje, to nic tylko sadzić I po cóż myśmy tak marszczyli czoła, żeby coś wymyślić ? Zeta gotowce masz!
Roztoczańskie klimaty 08:11, 31 sty 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

No i dobrze! Nie masz czego żałować Ja czasem o mało apopleksji nie dostaję przez te kąty proste

Nooo nie ja mam przed domem miękkie łuki a wszyscy radzą : zmień na kąty proste , geometria jest super ... A tutaj taka rekomendacja i być tu babo mądra

Dzięki Agieszko - Wieloszko moźe dzięki Tobie uprę się jednak przy moich miekkościach

Moim zdaniem kąty proste ładnie wyglądają na planie, ale jak trzeba obsadzić większe rabaty, to problem. Tylko nie przesadź z tymi miękkościami w drugą stronę
Roztoczańskie klimaty 20:29, 30 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No i dobrze! Nie masz czego żałować Ja czasem o mało apopleksji nie dostaję przez te kąty proste

Nooo nie ja mam przed domem miękkie łuki a wszyscy radzą : zmień na kąty proste , geometria jest super ... A tutaj taka rekomendacja i być tu babo mądra

Dzięki Agieszko - Wieloszko moźe dzięki Tobie uprę się jednak przy moich miekkościach
Postawić trawkę nad i... 18:37, 30 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

...fibra cośtam..? i działa ...? na mojej siłowni też to maja ale mi gańba tak się trzepać...

E tam gańba ... Jak trzepać , to trzepać byle skutecznie hhhihiii .. cokolwiek to znaczy.... sorki. ..głupawka mnie wzięła i trzymo

Nie do końca rozumiem, w jakim języku Wy tu mówicie ale łapię z kontekstu
Pozdrawiam całkiem zwyczajnie, nie po górnośląsku

...tak sobie klachamy po ślonskiemu...nic nie przejmuj Wieloszko...
Pozdrawiam równiez cieplutko z południa...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 16:22, 30 sty 2013

Do góry
Domi napisał(a)

Marzenko, proponuję pomarańczowy ręcznik położyć na leżaczku, a na nim swe ciało i na tym zakończyć rewolucje kolorystyczne w 2013 r.

O i to jest dobra myśl!!! Chciałabym jednak zobaczyć jak Madżenka leży na tym pomarańczowym ręczniku/leżaczku i odpoczywa dłużej niż 10 minut Zgadzam się z Anią asc - ludzie z ADHD tak nie potrafią

O ja mam to samo hahaha juz sobie obiecywałam ze w tym roku skorzystam z mebli ogrodowych .....no zobaczymy jak to będzie hahah..ręcznik już mam ....leżak też....Marzenka leżymy .....i nie wstajemy...

Ja też nie korzystam ze swoich mebli ogrodowych, ale wciąż sobie obiecuję, że to się zmieni Jak już w końcu usiądę na chwilę, to i tak moje myśli krążą wkoło tego, co mam jeszcze zrobić w ogrodzie, więc zaraz wstaję i biorę się do roboty.Mój kontakt z meblami ogrodowymi sprowadza się do ich mycia.

NO JAK TO MOŻLIWE???? Polecam obiadki i kolacje w ogrodzie. Rewelacja
Roztoczańskie klimaty 13:47, 30 sty 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Słabeeee te zdjęcia ale tyko takie mam

Nie łam się - mogą być Bardzo fajnie wyszła Ci ta rabata! Nie mogę skopiować dosłownie, bo u mnie wszędzie chol...ne kąty proste - czasem naprawdę utrudniają mi życie Ale bendem siem inspirować!!!

Popieram Agę. Świetne miejsce. Podoba mi się jeszcze to połączenie kamyszków na łuku.
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 13:37, 30 sty 2013

Do góry
Takie zimowe klimaty pokazujesz, a u nas za oknem +10 stopni i słonko świeci
Pozdrawiam Ewuś
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:29, 30 sty 2013

Do góry
No właśnie - wszędzie jest to samo - niedostępne.
Pszczelarnia 13:27, 30 sty 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Wieloszko, poszukaj na półkach w księgarniach. Ona jest do kupienia.

Chyba zacznę chodzić po takich mniejszych i rzadziej uczęszczanych księgarniach, bo w tych większych nie ma, w internetowych też nie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies